Лъв Като цар на животните царува в собствения си дом. Лъвовете

...
Лъв
Като цар на животните царува в собствения си дом. Лъвовете
Коментари Харесай

Зa тези 4 зодии семейството и приятелите са приоритет

Лъв

Като цар на животните цари в личния си дом. Лъвовете са чудесни родители, които имат фантастична връзка с децата си. Те са обективни и поредни, същински образец за всяко дете.

Те могат да бъдат огромна поддръжка и да дават положителни препоръки, тъй че те постоянно са заобиколени от другари.

Тъй като те се радват на компанията, домът им постоянно е препълнен с посетители, които постоянно се забавляват.

Когато влезете в дома на Лъва, можете свободно да занесете кафе и сладкиши, само че най-добре е пиво. Те избират остаряло вино и домашно бренди.

Телец

Ако имате първокласна вила с буйна градина, в която постоянно подготвяте празненства, уверете се, че там има най-малко един Телец.

Телците постоянно държат фамилията да е дружно, а домът постоянно е оборудван с доста улеснения.

Когато честват рождените дни, кръщенетата или женитба в никакъв случай не икономисват и в случай че нямат, даже ще заемат пари, единствено с цел да бъде празненството задоволително богато.

На тяхната маса постоянно има всичко, само че защото те се радват повече на диалози и песни, желаят другите да приготвят трапезата.

Скорпион

Те обичат дребната си определена компания и постоянно я посрещат. Те постоянно са център на вниманието, само че не без причина.

Работата им постоянно е добре свършена, тъй като са проведени. Те са отвратени от обичайните тържества и постоянно желаят различни решения, които да ги разделят от топлината.

В Скорпионите постоянно има вино, изключително алено.

Този хазаин в последна сметка ще ви се обиди, в случай че не пиете чаша алкохол с него. И даже в случай че това е елементарен ликьор.

Риби

За разлика от Скорпионите, Рибите се радват на обичаен дух. Родените в този знак могат да бъдат леко пасивни, само че въпреки всичко да се любуват на организирането на рождени дни и празници.

Славата в дома им би трябвало да бъде уважавана и гостите постоянно са добре пристигнали.

Никой няма да излезе от там с празен корем, даже и да е непланирана аудиенция. За малко време те знаят какво да създадат в кухнята.

Рибите не пропущат възможностите да създадат зимнина или домашна ракия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР