Лъвица уби партньора си след осем години съвместно съжителство. Трагичният

...
Лъвица уби партньора си след осем години съвместно съжителство. Трагичният
Коментари Харесай

Лъвица уби партньора си след 8 години съвместен живот

Лъвица умъртви колегата си след осем години взаимно общуване. Трагичният случай се е случил в зоологическата градина в американския щат Индианаполис. Гледачите на животните към момента са шокирани от случката, оповестява Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Ръководството на зоологическата градина излезе с публично изказване след случката, приключила с съдбовен край.

"С огорчение фамилията на нашата зоологическа градина оповестява, че 10-годишния африкански лъв Ниак умря. По-рано тази седмица той пострада по време на физически конфликт с лъвицата Зури. Ще създадем задълбочено следствие, с цел да разберем какво е довело до това. Зури и останалите три лъва са добре. Зури и Ниак са родители на три лъвчета. Ниак беше възвишен лъв и ще ни липсва доста. Благодарни сме за публичната поддръжка, която получихме, с цел да се оправим със загубата ", се споделя в формалното изказване.

Зури и Ниак живеят дружно цели 8 години и имат три лъвчета.

В деня на трагичния случай служащите на зоопарка чуват необикновен звук от клетлата на лъвовете. Когато отиват да ревизират какво се случва, заварват Зури, която е захапала Ниак за врата. Персоналът прави всичко по силите си, с цел да разтърве животните, само че за жалост пострадванията са прекомерно тежки и лъвът умира.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР