лави Трифонов обяви, че партията му "Има такъв народ" няма

...
лави Трифонов обяви, че партията му "Има такъв народ" няма
Коментари Харесай

Слави Трифонов: "Има такъв народ" отива на изборите сама

лави Трифонов разгласи, че партията му "Има подобен народ " няма да става част от предизборна коалиция. В изказване, оповестено във Фейсбук, той отхвърля спекулациите, които обвързваха политическите му упоритости с други опозиционни сили.

"В последните дни виждам, че името на партия "Има подобен народ " и моето име се спрягат като участници в какви ли не предизборни обединения. Затова желая най-безапелационно да кажа следното: Партия "Има подобен народ " ще се яви сама на изборите ", разгласи Трифонов.



Редовният избор за Народно събрание би трябвало да е идната пролет.

Преди малко повече от месец от "Отровното трио " оповестиха, че дружно с "Изправи се.БГ " на Мая Манолова и "Има подобен народ " ще обединят напъните си в провеждането на почтени парламентарни избори.

"Стигнахме до общата констатация, че нито една политическа или гражданска организация отвън властта няма запас независимо да обезпечи надзор и наблюдаване над всички изборни секции в България и чужбина. Затова обединяване на ресурсите е действителна нужда ", оповестиха тогава от "Отровното трио ".

Преди към седмица пък Арман Бабикян съобщи, че са склонни на драго сърце да работят с "Демократична България ", с "Изправи се.БГ ", с партията на Слави Трифонов ".

От "Има подобен народ " обаче са безапелационни, че политическото бъдеще на партията не е обвързано с предизборни обединения.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР