лави Трифонов е прибрал чрез продуцентската си къща Седем осми“

...
лави Трифонов е прибрал чрез продуцентската си къща Седем осми“
Коментари Харесай

Слави взе 50 милиона от bTV, отказа на Нова и става политик

 лави Трифонов е прибрал посредством продуцентската си къща " Седем осми “ към 50 милиона лв. от Би Ти Ви за 19-те години, в които се излъчва авторското му шоу, написа " Уикенд ". За всяко едно издание на " Шоуто на Слави ", Трифонов е получавал по 35 000 лв. от Би Ти Ви, твърди източник от медията. Това прави 770 000 лв. на месечна база, защото предаването има 22 епизода в границите на календарния месец. За година сумата набъбва до 8,5 милиона лв. – считат се единствено 11 месеца, защото през август рубриката по традиция е в лятна отпуска. Отделно обаче Слави получава още към 1 милион лв. от малкия екран, защото му се заплащат, въпреки и по много по-ниска цена, обедните повторения на шоуто. 

Или другояче казано, всяка година на компанията на Трифонов " 7/8 продукшън " са превеждани по близо 10 милиона лв. от Би Ти Ви! За 19 години на екран сумата набъбва до умопомрачителните 190 милиона лв.! Разбира се, това не е чиста облага – разноските за заплати, наем на офиси и техника са съществени, тъй че на шоумена му остават чисто не повече от 25% от сумата. Което обаче отново са доста пари – близо 50 милиона лв.! 

В последните 3-4 години притежателите на Би Ти Ви от американската компания съдебномедицинска експертиза фрапантно понижиха бюджета на " Шоуто на Слави “. Въпреки това и в този момент предаването е най-високо остойностеното в родния ефир. 

Междувременно доближени до шоумена разкриха, че той в действителност поставя завършек на изявите си по малките екрани. Трифонов е имал предложение от новите притежатели на Нова телевизия братя Домусчиеви да стартира предаване там, само че към този момент е отхвърлил поканата. 

Музикантите от " Ку-ку бенд “ ще играят основна роля в бъдещия политически план на Слави Трифонов. Дългия възнамерява ново лятно турне с бенда си, с което ще промотира партията си. 

Всъщност, самия Трифонов е наложил възбрана на хората си да загатват думата " партия “. На книга неговия план ще бъде учреден като гражданско придвижване, с цел да не бъдат отвратени хората от появяването на поредна партийна централа. 

" Трифонов е съобщил на екипа си още при започване на януари, че това ще е последния сезон на " Шоуто на Слави “. Всичките му доверени хора от дълго време са наясно със обстановката. Неслучайно Краси Радков го майтапи от този момент, че в стола му на водещ и продуцент ще седне Магърдич Халваджиян или Евтим Милошев “, разкриват от обкръжението на шоумена от Учин дол. 

Слави е уведомил музикантите от " Ку-ку бенд “ да имат подготвеност за изключителни предизборни концерти из цяла България през лятото. При състояние, че бъдат планувани изключителни парламентарни избори, то лятната обиколка на Трифонов из страната може да започва още през август. 

Засега не е известно дали новата политическа групировка на Слави Трифонов възнамерява да взе участие на локалните избори, които би трябвало да се проведат през есента. Запознати издават, че Дългия към момента нямал подготвеност да издига и поддържа претенденти за кметове и общинари в страната. Затова щял да играе със свои претенденти единствено в огромните градове. Със сигурност, той ще поддържа Мая Манолова в София.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР