Lavazza потвърждава отдадеността си към изкуството, културата и устойчивостта като

...
Lavazza потвърждава отдадеността си към изкуството, културата и устойчивостта като
Коментари Харесай

Селото, Бъдещето e новата изложба в музея Гугенхайм - slava.bg

Lavazza удостоверява отдадеността си към изкуството, културата и устойчивостта като застава зад новата новаторска галерия „ Countryside, The Future “ (от анг. Селото, Бъдещето) показана в музея „ Соломон Гугенхайм “, Ню Йорк. Уникалната и завладяваща апаратура в емблематичната Ротонда, замислена за музея от архитекта и урбанист Рем Колхас, дружно с шефа на AMO Самир Бантал, изследва фрапантните промени в селските, отдалечени извънградски територии.

Оригиналната изследователската активност на Колхас е ориентирана към належащи екологични, политически и социално-икономически проблеми. Изложбата покрива чудесно задачата на „ Соломон Гугенхайм “ за повишение на осведомеността по отношение на световните проблеми, както и задачата на Lavazza да се оправя с екологичните и обществените проблеми посредством културни планове на интернационално равнище. „ Тази галерия развива концепцията за нов роман, в който провинцията е място на обществени, софтуерни и екологични нововъведения.

Тази концепция е в сходство с визията, която постоянно е била в основата на съответните дейности на Lavazza към зоните за произвеждане на кафе. За Lavazza културните нововъведения, екологичната резистентност и отбраната на общностите, в които работим, са знаци, които показват пътя за бъдещо развиване. Откривайки в „ Соломон Гугенхайм “ сътрудник предан колкото нас, прави визиите и проектите ни за бъдещето още по-смислени. Искаме да благодарим още един път на Рем Колхас, че ни даде храна за сериозен размисъл. Нашата цел е да открием ентусиазъм в огромните културни и художествени придвижвания и да проектираме пътя си за бъдещо развиване, с цел да посрещнем огромните провокации на утрешния ден “, разяснява Франческа Лаваца, четвърто потомство член на фамилията притежаващо компанията и член на Съвета на шефовете на Lavazza.

Намирането на сходства сред разнообразни дисциплини и основаването на разговор и продан сред явно далечни светове съставлява част от метода, който предизвиква Lavazza да схване общосистемния метод посредством отлични партньорства, в сходство със SDG 17 от Програмата на Организация на обединените нации за 2030 година Загрижеността на Lavazza към обществени и екологични проблеми стои зад решението й от 2019 да реализира плана „ TOward 2030. What are you doing? “. В съдействие с град Торино, задачата на неповторимата по рода си самодейност е да трансформира световните цели на Организация на обединените нации в 17 творби на уличното изкуство основани от 17 интернационалните художници, които реализират своите арт планове на 17 местоположения в Торино въз основата на споделена идея.

За Lavazza този план съставлява удостоверение на ролята й на дипломат на творчеството, нововъведенията и устойчивостта, както и опция да се подчертае едно от най-силните й убеждения – че са нужни взаимни старания на предконкурентно равнище сред всички участници на пазара и с допустимо най-близко съдействие сред обществените и частните институции, и третичния бранш, с цел да се разработят съответни промени със солидни основи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР