Лавърн Кокс току-що достигна важен етап от живота си: да

...
Лавърн Кокс току-що достигна важен етап от живота си: да
Коментари Харесай

Лавърн Кокс и първата ТРАНС кукла Барби

Лавърн Кокс преди малко доближи значим стадий от живота си: да стане кукла Барби. Компанията за играчки Маттел, която по-рано пусна кукли, основани на други вдъхновяващи дами, Ашли Греъм Барби, Зендая Барби и така нататък, включи Кокс в своята Tribute Collection, отбелязвайки първия път, когато транссексуална жена е въодушевила основаването на кукла Барби.



„ Беше моя дългогодишна фантазия да работя с Барби, с цел да основа моя лична кукла “, споделя Кокс в изказване. „ Нямам самообладание почитателите да намерят куклата ми по рафтовете и да имат опцията да прибавят кукла Барби, моделирана по транссексуален човек, към сбирката си. Надявам се, че хората могат да погледнат тази Барби и да се впуснат в огромни фантазии, както направих аз в кариерата си. Когато мечтаете и в действителност вярвате, можете да постигнете доста повече в сравнение с сте предполагали. ”

Дизайнът на куклата се приписва на Карлайл Нуера и показва Кокс в алена рокля върху ослепителен костюм. В момента куклата се предлага за 40 $.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР