ЛаВар Бол се бе позагубил от публичното пространство, но сега

...
ЛаВар Бол се бе позагубил от публичното пространство, но сега
Коментари Харесай

ЛаВар пак се разприказва: Щях да бия ЛеБрон 1 на 1

ЛаВар Бол се бе позагубил от общественото пространство, само че в този момент се завърна в центъра на медийното внимание с гръм и тропот. След като преди време бащата на Лонзо, ЛиАнджело и ЛаМело Бол бе безапелационен, че в най-хубавите си дни би победил Майкъл Джордан, в този момент счита, че същото важи в цялостна мощ и за най-новия съотборник на огромния му наследник в Ел Ей - ЛеБрон Джеймс.

“Той (б.р. ЛеБрон) е прекомерно слаб. В мощните ми дни нямаше кой да ме спре. 120-килограмов човек, който изтласква 220 от лежанка? Просто би трябвало да сляза под коша. После стартирам да ги вдигам”, счита 50-годишният Бол.

“Не ми е нужно видео, с цел да потвърждавам каквото и да е. Просто желанието ми да надвивам беше необикновено. В игра 1 на 1 бих заложил на себе си по всяко време”, споделя Бол, който има един сезон в най-високото равнище на колежанския баскетбол - Дивизия I, в който има едвам по 2.2 точки и 2.3 битки за Вашингтон Стейт.

33-годишният Джеймс подписа четиригодишен контракт с Лос Анджелис Лейкърс, откакто изпрати най-силния си сезон като експерт. Той игра във всички 82 мача на Кливланд от постоянния сезон, записвайки по 27.5 точки, 9.1 асистенции и 8.6 битки приблизително на дуел.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР