Лаутаро Мартинес се утвърди като един от най-добрите нападатели в

...
Лаутаро Мартинес се утвърди като един от най-добрите нападатели в
Коментари Харесай

Лаутаро отрязал Реал Мадрид преди четири години

Лаутаро Мартинес се утвърди като един от най-хубавите нападатели в Европа през втория си сезон в Интер. С 16 гола в Серия А и Шампионската лига, 22-годишният аржентинец ще бъде една от огромните цели на огромните тимове в Европа. Барселона към този момент прояви голям интерес към него.

Но президентът на аржентинския Расинг Авилянеда Виктор Бланко разкри в изявление за Мундо Депортиво, че пърив интерес към Мартинес е показал Реал Мадрид.

„ Когато беше в младежкия тим на Расинг и таман навърши 18 години, Лаутаро сподели „ не “ на Реал Мадрид. Те пристигнаха да го търсят и предложиха наем със наложителна алтернатива за закупуването му. Лаутаро обаче отхвърли офертата, защото искаше да се наложи и успее в Расинг, преди да отиде в Европа. И той остана. Лаутаро не се главозамая. Имаше доста ясни цели “, съобщи Бланко.

И в действителност аржентинския нападател съумява, трансформирайки се в откритието на Суперлигата. Малко по-късно подписва с Интер. Тогава „ нерадзурите “ изпреварват с малко Атлетико Мадрид за подписа на Мартинес.

„ Реал Мадрид бяха подготвени да го вземат и той да играе за Академията им. Бяха забелязали геният му. Парите, които даваха не бяха по никакъв начин малко и клубът ни щеше да остане с огромен % при последваща продажба. Но Лаутаро доста добре знаеше какво желае “, изясни президентът на Расинг.

„ Много го обичам. Той се държеше доста добре с клуба и мен. Винаги имаше примерно държание. Адаптира се незабавно и пътуването му беше главозамайващо. Лаутаро прескочи младежките години доста бързо, стигна до Суперлигата, а по-късно отпътува за Европа. И той си остава същият, какъвто беше преди “, показа Бланко.

Víctor Blanco, presidente del Racing de Avellaneda: "Cuando Lautaro estaba en los juveniles y tenía 18 años, le dijo no al Madrid. Vinieron a buscarlo del Real Madrid y ofrecieron un préstamo con un opción de compra importante ". pic.twitter.com/eJ2UVe6rCv
— Real Gómez (@RealGomezRM) April 3, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР