Lauryn Hill ще се събере отново с The Fugees за турнето по случай 25-тата годишнина на „Miseducation of Lauryn Hill“

...
Lauryn Hill възнамерява да се събере отново с The Fugees,
Коментари Харесай

Lauryn Hill възнамерява да се събере отново с The Fugees, за да отпразнуват 25-ата годишнина от дебютния си солов албум от 1998 г. “The Miseducation of Lauryn Hill” с международно турне.

Според съобщение за новини, изпратено до CNN във вторник, Хил ще изпълни емблематичния албум на турнето, „преразглеждайки музикалните чувства и носталгията, които го накараха да резонира с толкова много фенове“.

Турнето ще започне на 8 септември в Минеаполис, преди да се отправи към Ню Йорк по-късно същия месец, за да представи на Global Citizen Festival. Оттам Хил ще направи спирки в Австралия, Канада и различни градове в Съединените щати, като кулминацията ще бъде финално шоу през ноември в Сиатъл.

The Fugees ще се присъединят към Hill за датите в САЩ през октомври и ноември.

„The Miseducation of Lauryn Hill“ е и беше любовна песен към моите родители, моето семейство, моите хора, моите музикални и културни предци, моите учители, моите любови, моя Създател“, каза Хил за първия си албум в изданието.

Тя продължи: „Писах любовни песни и протестни песни – (все още любовни песни) за темите и интересите, които ме вдъхновиха и раздвижиха. Бях уверен, че това, което ме вдъхнови, ще резонира с публика, която е била накарана да вярва, че песни от този вид могат да живеят само в миналото.”

И резонира, го направи. „Miseducation“, издаден за първи път на 25 август 1998 г., е широко смятан за един от най-влиятелните хип-хоп и R&B записи изобщо. Той включва любими песни като „Doo Wop (That Thing)“, „To Zion“ и „Can’t Take My Eyes Off Of You“.

Хил печели пет награди Грами за албума, включително албум на годината и най-добър нов изпълнител. Албумът е първият хип-хоп запис, който печели желаната награда за албум на годината, а Хил става първата жена, която печели пет или повече Грами за една вечер.

The Fugees, които се разделят през 1997 г., включват Hill, Wyclef Jean и Pras Michel. За последно те се събраха отново през юни, когато Жан и Мишел изненадаха присъстващите на Roots Picnic във Филаделфия, като се присъединиха към Хил на сцената, за да изпълнят няколко от своите хитове.

През 2021 г. те обявиха, че ще се съберат отново за турне в чест на 25-ата годишнина от техния хитов втори запис „The Score“, но турнето беше отменено месеци по-късно поради предизвикателства, свързани с пандемията, според изявление на групата, изпратено пред CNN по това време.

Билетите за новото турне на Hill ще бъдат пуснати в продажба за широката публика в 10 сутринта в местната часова зона на притежателя на билета в петък.

Lisa Respers France от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР