Лаура работи като учителка в Джаксън и в началото мислела

...
Лаура работи като учителка в Джаксън и в началото мислела
Коментари Харесай

Това Е Новият Хит: Млада Учителка Свали 45 Кг С Тази Уникална Диета! Вижте Снимки

Лаура работи като учителка в Джаксън и първоначално мислела за интервенция като бързо решение на казуса, само че вместо това се записала в залата и когато е съумяла да загуби първите няколко кг, схванала, че тя в действителност има мощно предпочитание да се втали по натурален метод, предава razkritia.com.

След две години тя наподобява в действителност необикновено, макар че мнозина мислят, че тя си е направила интервенция, или пък, че е употребила хапчета за намаляване, с цел да реализира задачата си. „ С моето тегло и височина, изглеждах ужасяващо. За мен повратна точка бе приемането на факултетската тапия и края на 4-годишната връзка “, споделя тази млада жена.

Красивата брюнетка признава, че постоянно се тъпчела скрито, основно със сладки и чипс. “Просто ще отивах до хладилника и откривах по нещо, което бих яла. Като взаимозависимост е “, признава тя. Страхът да се изправи в този тип пред цялостна стая с деца послужил на учителката за мотивация, с цел да стартира да работи върху себе си и да стартира да се придържа към здравословна диета. „ Аз работя като учителка, и моите килограми незабавно бяха видяни от децата. Това не е по този начин, тъй като те са неприятни, а тъй като те нямат проблем да бъде откровени “, споделя Лаура.

Тя обаче бързо се взима в ръце и влиза в залата. Започва да подвига тежести и да се придържа към програмата за здравословно хранене. Благодарение на обстоятелството, че вдигала тежести, кожата й останала стегната, а с програмата за хранене за малко време свалила непотребните килограми. А главното предписание към което се придържа е – никакви тестени произведения с квас и захари, а също и пържени храни.



„ Когато започнах да изгубвам килограмите, доста хора, които упражняваха с мен ми споделиха, че не са вярвали, че въобще ще съумея “, разкрива учителката. Въпреки че й е било мъчно, Лаура решила да не гледа на себе си като на жертва и да бъде добра към себе си и своето тяло.



А в този момент единствената й цел е да бъде здрава и щастлива, заради което се примирала с тренировките, а и обожава новия си метод на живот.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР