Латвийката Йелена Остапенко критикува организаторите на Откритото първенство на САЩ

...
Латвийката Йелена Остапенко критикува организаторите на Откритото първенство на САЩ
Коментари Харесай

Отпаднала тенисистка се оплака от програмата на Откритото първенство на САЩ

Латвийката Йелена Остапенко подлага на критика уредниците на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис поради програмата, която сформираха за четвъртфиналите, съобщи Българска телеграфна агенция.

29-годишната Остапенко бе сложена да играе още в първия мач от програмата във вторник. Тя отстъпи с 0:6, 2:6 на американката Коко Гоф.

" Когато излезе програмата, видях, че играя в първия мач и си споделих, че това е малко необичайно. Бях малко сюрпризирана, само че не по прелестен метод ", изясни на конференцията след срещата някогашната шампионка от " Ролан Гарос ".

В предходния кръг Остапенко в профил лидерката в схемата и защитаваща купата си Ига Швьонтек. Двубоят мина в три сета и приключи минути преди среднощ в неделя. Така тя имаше по-малко от 36 часа сред края на срещата с Швьонтек и началото на тази с Гоф.

" Мисля, че за Коко програмата бе по-добра. Тя игра рано в неделя, а аз бях на корта до среднощ. След успеха ми над Швьонтек ми споделиха, че и против Гоф ще играя във вечерната сесия ", оплака се първата ракета на Латвия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР