Лацио загуби от Севиля в първи мач между двата тима

...
Лацио загуби от Севиля в първи мач между двата тима
Коментари Харесай

Минимален успех за Севиля на Олимпико, проблемите за Индзаги нямат край

Лацио загуби от Севиля в първи мач сред двата отбора от 1/16-финалите на Лига Европа. Безспорно това бе измежду най-интересните конфликти в шампионата.

Испанците бяха определяни за любимец, защото това е тяхната конкуренция и имат надалеч по-голям опит на интернационалната сцена, в сравнение с " орлите ".

В последна сметка това натежа, като севилци се постановиха с 1:0.

Голът на успеха за гостите бе осъществен от Бен Йедер, разписал се след 22 минути игра.
 Снимка 406628
Източник:

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на терена:
 Лацио - Севиля 0:1, гол на Бен Йедер! онлайн
Лацио - Севиля 0:1, гол на Бен Йедер!

Мерките за сигурност в града са засилени

Първото полувреме бе белязано от няколко неприятни травми, получени в състава на домакините. Поради редица контузии през днешния ден на терена не се появиха някои от водещите фигури в състава на Индзаги. Сред тях бяха Чиро Имобиле и Сергей Милинкович-Савич. Това наложи фаулираните футболисти на римляните да стискат съществено зъби и да не престават да се борят в срещата, макар евентуалните контузии, които можеха да получат. Все отново някогашният играч на противника Луис Алберто не съумя да се оправи с получено разтежение и бе заставен да напусне терена прибързано, като бе сменен от Дурмиси.

Севиля изрично разполагаше с по-опасните обстановки за отбелязване на попадение.
 Снимка 406624
Източник:

Основната движеща мощ за гостите в предни позиции, за следващ път през сезона, беше Бен Йедер. Той не спираше да тормози бранителите на съперника, като изпробваше рефлексите както при пробивите си през центъра на защитата, по този начин и когато захождаше, подпомагайки крилата на своя отбор.

Във 22-ата минута точно Йедер бе в прегръдките на съотборниците си, като получи добър пас от Сарабия и стреля от близка отдалеченост, давайки справедливо преимущество на тима си.
 Снимка 406626
Източник:

Още в идната минута Лацио можеше да се добере до изравнителния гол, само че положителните дейности на бранителите на севилци предотвратиха сходно стичане на събитията.

Симон Кяер бе измежду главните настоящи лица в задни позиции за своя състав, като неколкократно попречи на атакуващите футболисти на противника да стигнат до отбелязване на попадение. В една от обстановките той безусловно мазета топката пред самата голлиния.

Така до почивката преимуществото бе за състава на гостите от Испания.
 Снимка 406637
Източник:

Вторите 45 минути бяха надалеч по-равностойни, само че главно заради това, че гостите се отдръпнаха в задни позиции, а не заради сериозен напън на домакините.

Принудителните промени за Индзаги пък продължиха, като и Бастош трябваше да напусне терена прибързано. Той получи травма, която сигурно ще го остави отвън терена за нескончаем интервал от време.

До последния сигнал, колкото и да е любопитно, по-офанзивните промени бяха осъществени в състава на Севиля. Появилият се на терена Промес обаче нямаше триумф пред вратата на противника и резултатът се резервира неизменен.
 Снимка 406627
Източник:

Така преди реванша в Испания, съставът от Андалусия разполага с гол задатък.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР