Лацио постигна пета поредна победа в Серия “А” и продължава

...
Лацио постигна пета поредна победа в Серия “А” и продължава
Коментари Харесай

ВАР отказа, но Лацио не се отказа и стигна до успеха

Лацио реализира пета поредна победа в Серия “А” и продължава да бъде най-близо до борещите са за първото място Интер и Ювентус. В среща от 13-ия кръг през днешния ден столичани записаха трагична победа с 2:1 над Сасуоло като посетители след решаващо попадение на Фелипе Кайседо в добавеното време. По този метод в този момент съставът на Симоне Индзаги е в най-силна форма от тимовете в калчото.

Успехът на “орлите” беше подобаващ, тъй като те бяха по-добрият тим и до последно не се отхвърлиха да преследват цялостния комплект точки. Чиро Имобиле вкара първия гол в 34-ата минута след неубедителна интервенция на вратаря Андреа Консили.

Това се случи в миг, в който системата за видеоасистент (ВАР) беше спряла да работи. Между 15-ата и 37-ата минути технологията не функционираше по някаква причина. Работата й въпреки всичко беше възобновена тъкмо в точния момент, с цел да може в заключителните секунди на първата част реферите да видят, че Франческо Капуто не е бил в засада при попадението на Сасуоло за 1:1.

Лацио натискаше цяло второ полувреме и дочака своя момент в самия край.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ Серия А 13 кръг, неделя 24 ноември  Сасуоло 1:2краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР