Лацио победи с 3:2 като гост Дженоа в последна среща

...
Лацио победи с 3:2 като гост Дженоа в последна среща
Коментари Харесай

16-годишен за малко да обърка сметките на Лацио

Лацио победи с 3:2 като посетител Дженоа в последна среща от 4-ия кръг на Серия А. Чиро Имобиле изнесе поредна лекция, трансформирайки се в воин за отбора си. След като единствено преди седмица наниза хеттрик на Милан при успеха с 4:1, италианският национал още веднъж се разписа на два пъти при сложния триумф на Дженоа. 16-годишният Пиетро Пелегри пък се трансформира в сензацията в дуела, вкарвайки и двата гола за домакините.

Лацио откри резултата в 13-ата минута посредством Бащош и резултатът не бе изменен до края на първата част. През второто полувреме паднаха нови четири гола. Първо влезлият като запаса Пелегри вкара в 57-ата минута, само че Имобиле изведе Лацио още веднъж напред в 70-ата.

16-годишният гений още веднъж взриви трибуните след единствено 180 секунди, изравнявайки за 1:1. Развръзката пристигна в 83-ата минута, когато груба неточност на Сантиаго Джентилети донесе трите точки за гостите. Влезлият като запаса аржентинец изведе Имобиле самичък против вратаря, а 27-годишният таран с прехвърлящ удар прати топката право в мрежата на "римските орли ".

Българският нападател Андрей Гълъбинов остана на пейката през всичките 90 минути. Родният национал за първи път не се появи на терена, откакто взе присъединяване в предните три кръга от шампионата.

След съумяха Лацио изпревари Милан в класирането, изкачвайки се на четвъртото място с актив от 10 точки. Лидери са Ювентус, Наполи и Интер с по 12. Дженоа пък заема 16-ата позиция с 8 точки.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР