Лацио демонстрира, че дните на неубедителна форма вече са зад

...
Лацио демонстрира, че дните на неубедителна форма вече са зад
Коментари Харесай

Лацио отново играе зрелищен футбол, Имобиле натъжи Роналдо

Лацио показва, че дните на неубедителна форма към този момент са зад тила на римските " орли ". Тази вечер " бианкочелестите " завоюваха гостуването си на Верона с 5:1. Срещата не бе от огромно значение за домакините, които към този момент са сигурни за оставането си в елита. Селекцията на Симоне Индзаги пък до последно ще се бори за сребърната втора позиция.
 Интер победи Дженоа и си върна второто място
Интер победи Дженоа и си върна второто място

Ромелу Лукаку вкара два гола, Алексис Санчес един

Първото полувреме завърши при тъждество - 1:1, откакто и двата тима се разписаха от дузпи. В 38-ата Луис Фелипе спъна откъсващия се Закани и реферът уточни бялата точка, а от нея непогрешим беше Амрабат. Чиро Имобиле пък се върна в битката за голмайсторския приз с Кристиано Роналдо, откакто също от углавен удар беше прецизен в продължението на първата част.
 Снимка 489685
Източник:

Пълният поврат в мача беше сбъднат от Сергей Милинкович-Савич. Исканият от ПСЖ халф беше прецизен от фаул. При него се получи и дребен рикошет, който подлъга съдбовно сръбския пазач Радунович.

Преднината на " небесносините " стана още по-убедителна в 62-ата, когато принос за това имаше Хоакин Кореа. Аржентинецът получи подаване от Милинкович-Савич и някак си всред купа от играчи съумя да насочи към далечния ъгъл на домакинската врата.

До края остана време и за гол №33 на Чиро Имобиле от началото на акцията. Вездесъщият стрелец В 83-ата Джордан Лукаку завоюва сериозен периметър, след което продължи за Чиро, а той с доста техничен изстрел в далечния ъгъл направи 1:4.

Но това не беше всичко от голаджията, в 95-ата минута пристигна време и на неговия хеттрик, откакто беше прецизен още веднъж от дузпа за крайното 1:5.
 Парма взе гостуването си на изпадналия Бреша
Парма взе гостуването си на изпадналия Бреша

Деян Кулушевски беше в основата на триумфа на " пармалатите "

В идващия кръг Лацио приема вкъщи към този момент изпадналия Бреша, до момента в който Верона семейства на СПАЛ.

ВЕРОНА - ЛАЦИО 1:4

1:0 Амрабат (38 " ), 1:1 Имобиле -дузпа (45+5 " ), 1:2 Милинкович-Савич (56 " ), 1:3 Кореа (62 " ), 1:4 Имобиле (83 " ), 1:5 Имобиле-дузпа (95`)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР