Латинохитът Деспасито беше обявен за химн на България, видя HotArena.Поне

...
Латинохитът Деспасито беше обявен за химн на България, видя HotArena.Поне
Коментари Харесай

Ти да видиш! Обявиха „Despacito за химн на България

Латинохитът " Деспасито " беше разгласен за химн на България, видя HotArena .

Поне това е отговорът, който дава изкуственият разсъдък Сири, създаден от Епъл, на въпрос " Кой е химнът на България? ". Не е ясно от какъв брой време приложението дава неверният отговор, както и на какво се дължи объркването. 

Проблемът към този момент е отхвърлен, само че за него към този момент писаха няколко водещи софтуерни международни медии. Потребителят Кейси Нютън пръв забелязал недоразумението , когато се поинтересувал кой е химнът на нашата страна.

За негово учудване прозвучал латино шлагерът на Луис Фонси и Деди Янки . Потребителят е изпратил питане към компанията за грешката, само че не е получил отговор. 

Според специалистите от The Verge объркването най-вероятно идва от това, че шлагерът е доста издирван от български консуматори в търсачката Bing на Microsoft . Тя беше употребена като съществена от Сири до предходната седмица, когато от Епъл я смениха с Google. 

Изглежда обаче преди този момент някой е написал в Уикипедия, че химнът на България е Деспасито . Направена инспекция откри, че казусът към този момент е отхвърлен от Епъл. И при инспекция за химна на България, отговорът към този момент е " Мила Родино ", предават от Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР