Латино сериалите в живота на Софи Маринова нямат край! След

...
Латино сериалите в живота на Софи Маринова нямат край! След
Коментари Харесай

Софка с нова изцепка: Пак се женя за Гринго, обеща, че няма да ме бие!

Латино сериалите в живота на Софи Маринова нямат край! След 3 месеца сватбен бракоразвод, куп фамилни кавги, приключили два пъти със строшаване на ръка, тъжба в полицията и последвал бракоразвод, ромският славей прибра назад побойника Тодор Давидов-Гринго. Честно казано, това бе предстоящ процес на събитията, който бе очакван от „ Уикенд ”.

Импулсивната изпълнителка на „ Стари рани ” би всички върхове по временен брак и скоростно събиране с някогашната половинка единствено за една година. Като доказателство тя разгласява две техни общи фотоси в обществените мрежи, с които сподели, че двамата с някогашния пандизчия още веднъж са дружно. Новият късмет, който добродушната и наивна Софка даде на Гринго и обстановката в жанр „ Бий ме, обичам те! ”, разгневи загрижените й фенове. Те избухнаха с мнения в интернет, недоумявайки за какво певицата е решила да го прибере назад.

Всяко семейство се кара, очевидно и ние сме били в подобен по-изнервен интервал.

Заедно сме, обичаме се. Но апелирам медиите да ни оставят на мира и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта надалеч от любопитните папараци. С Гринго взехме решение да сложим ново начало и още веднъж да станем семейство. Женим се, бием се, развеждаме се, отново се женим... Ние, ромите сме по този начин. Това си е наша работа! ”, сбита бе Маринова.

Според другари на певицата, тя имала сериозен диалог с него, Гринго даже се разплакал и се заклел, че повече няма да й протяга ръка. Коментарът на битата певица озадачи околните и приятелите й, които били в течение на интимните драми на Софка и Гринго от самото им начало. Както е известно, ромката дочака принца на белия кон едвам при третия си опит да мине под венчило. Два пъти импулсивната певица организираше сватбени тържества, капарираше джамборета в лъскави столични заведения за хранене и купуваше бутикови булчински рокли. По нейни сметки около несъстоялите се венчавки, сватбата с Гринго, разноските около неговия арест за рекет на бургаски предприемач, сватбата и развода й с него, тя е изгубила над 300 000 лева Само 3 месеца откакто подвигнаха обилна женитба, младоженците се разделиха след следващия величествен скандал. И двамата се опитвали да прикрият драмата, която преживявали. Според близки другари на Софи, ромската перла и брачният партньор й непрестанно се карали и биели, а повода постоянно била една и съща - ревнивост. При последния свиреп скандал Гринго даже счупил ръката й. Певицата нямало по какъв начин да отсрочи поетите към този момент задължения и ходела по участия с гипсирана ръка, кълнат се очевидци. Тя твърдяла, че е паднала по стълбите.

Преди 3 години, още в самото начало на връзката им, Софка още веднъж пострада

след битова препирня с възлюбления си. „ Гринго ме преби! Крещи, че ще ме изкорми! ”, проплака тогава изпълнителката на „ Стари рани ”, която отново се отърва със счупена ръка. Оказа се, че 10 години по-младият от нея Гринго постоянно я биел и тормозел. Ревнувал я от сътрудници и почитатели, а след неин концерт в Брюксел по този начин я потрошил, че се наложило да кърпят ръката й с 15 шева. Софка желала да се оплаче в полицията, само че заплашвал и нея, и сина й Лоренцо. Певицата въпреки всичко пуснала тъжба против Гринго и даже се оплака обществено, че е жертва на домашно принуждение.

„ От 3-4 месеца съм тъжна. Първите дни с Гринго бяха цветя и рози. После, като заживяхме дружно, започнаха някакви кавги – побоища, толмозене. Той е 2 метра, едни път като ме удари не мога да стана. От 4 месеца живеем на фамилни начала, от 2 месеца ръката ми е счупена. Все съм виждала фамилии да се карат, но по този начин, за гъдел ”, оплака се тогава Софка.

Скоро след трагичния случай тя му дала прошка и двамата още веднъж се събрали. Певицата вярвала, че връзката им е съдбовна и Гринго е огромната й обич. Броени дни, откакто бракът им публично бе разтрогнат, някогашният й мъж съобщи, че скоро Софка ще го прибере назад. И не сгреши...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР