Латино певецът Рики Мартин вече е официално омъжен. Звездата се

...
Латино певецът Рики Мартин вече е официално омъжен. Звездата се
Коментари Харесай

Мъжът На Рики Мартин Бил Рязан Арабин, Сключили Предбрачен Договор

Латино артистът Рики Мартин към този момент е публично омъжен. Звездата се безконечна за приятеля си на гала в доста стеснен кръг, която е сложила начало на новия му живот. Сватбата ще бъде повторена за наслада на почитателите им.

„Вече съм брачен партньор. Венчах се в стеснен кръг, само че ще създадем огромно празненство след няколко месеца. Ще ви уведомя подробно“, издава пуерториканецът.

46-годишният артист бе доста разчувствуван от обстоятелството, че публично е легализирал съюза си с Юван Йосиф, с който стартира да излиза през 2016 година. Двамата са се срещнали в интернет и елементарно разкрили, че имат доста общо между тях.

Юван е бисексуален мохамеданин, родом от Сирия, който бяга от родината си като емигрант преди 4 години. „Ние си разменихме клетви, заклехме се във честност, подписахме всички документи и предбрачен контракт, всичко. Чувството е необикновено! Вече не мога да го представям като мой избраник. Не мога, той е мой брачен партньор, той е моят мъж“, добави Мартин. Сириецът е работил като коафьор, само че към този момент е на прехрана на фамозния си брачен партньор.

Двойката дава обещание да вдигне ужасно празненство, което да продължи няколко дни. Смятали за него да похарчат съвсем милион, написа „Уикенд“. Любопитната детайлност си остава предбрачния контракт. Той ще избави Рики при възможен бракоразвод, с цел да не дава половината си пари на рязания арабин.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР