Латино дивата Дженифър Лопес наскоро стартира своето бизнес начинание, което

...
Латино дивата Дженифър Лопес наскоро стартира своето бизнес начинание, което
Коментари Харесай

Джей Ло ще дава уроци по отслабване

Латино дивата Дженифър Лопес неотдавна започва своето бизнес начинание, което има за цел да показа по-голям набор от благоприятни условия за дамите и да ги образова. Лопес подтиква дамите да добият повече убеденост в себе си и да открият един по-здравословен метод на живот посредством хранителни добавки, постоянни тренировки и потребна храна.

10-седмичната стратегия стартира през юни, като певицата и известни фитнес инструктори ще споделят хранителни препоръки с участниците. Също по този начин ще бъдат направени лични фитнес тренировки за всеки и ще бъдат предоставени здравословни и налични предписания.

Участничките, които съумеят да смъкват най-малко 5 кг, ще имат опцията да вземат участие в конкурс, с цел да завоюват едно от петте пътувания до Ню Йорк и да се срещнат с Дженифър.

Красавицата прикани почитателките си да вземат участие в здравословното предизвикателство, като съобщи: "Предизвикам дамите от Америка да се включат в предизвикването, да спортуваме дружно, да се храним дружно, да се мотивираме и да се превърнем в най-хубавата версия на себе си. " /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР