Лъсна скандалната истина за мъжа на горещата Енджи Касабие –

...
Лъсна скандалната истина за мъжа на горещата Енджи Касабие –
Коментари Харесай

Бум! Енджи Касабие Си Изгриза Френския Маникюр Само Да Не Се Разбере, Но Лъсна! Шок! Мъжът Й Рабих Е

Лъсна скандалната истина за мъжа на горещата Енджи Касабие – Рабих. Красивата диетоложка поддържа висок стандарт на живот с помощта на своя брачен партньор. Или по-скоро с помощта на обстоятелството, че изтъкнат арабски шейх демонстрира интерес към него.

Рабих ал Зейн, с който Енджи Касабие подписа брак, преди повече от година е един от най-красивите мъже в Близкия Изток. Той е притежател на купата „ Мистър Ливан “ за 2014 година.

Чарът й хубостта му не останали незабелязани от един от най-богатите мъже от арабския свят. Рабих се срещнал с шейха по време на светско събитие. Богаташът не скрил възхищението си към него и не се сдържал.

Още при първата си среща с Рабих, шейхът споделил с Енджи Касабие, че е вманиачен по мъжа й. Диетоложката останала шокирана от думите му, само че се постарала да прикрие страстите си и се престорила, че приема всичко на подбив.

Но за жалост ливанката се оказала права и думите на шейха се оказали истина. След запознанството си с Рабих, арабският милионер почнал да му звъни непрекъснато. Притеснявал го даже през нощта с неприлични известия.

Ливанецът споделил с красивата си брачна половинка какво му се случва. Енджи Касабие го посъветвала персонално да се срещне с богаташа и да изяснят създалата се обстановка и цялото това неразбирателство.

По време на срещата си с шейха, Рабих останал още по сюрпризиран. Богаташът се извинил на модела и му признал за увлечението си по мъжете. Милионерът помолил Рабих за поверителност. В знак на опрощение му подарил марков часовник на стойност 30 000 евро.

Няколко дни след срещата им Енджи Касабие също получила подарък от него. Арабският шейх й изпратил поръчков джип „ Рейндж Роувър “, струващ над 300 000 евро, написа Хот сцена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР