Лъскав джип Рейндж Роувър с регистрационен номер от София-град и

...
Лъскав джип Рейндж Роувър с регистрационен номер от София-град и
Коментари Харесай

Ето го джипа на Кристиан от Пловдив, с който катастрофира

Лъскав джип " Рейндж Роувър " с регистрационен номер от София-град и елементарно запаметяващи се числа... Това е колата, с която при ужасяваща злополука през вчерашния ден на разсъмване 21-годишният Кристиан Екмекчиян от Пловдив умъртви себе си, другарка на 20 г. и прати в болница още едно момче и момиче (плюс пожарникар, който пострада от клон, до момента в който пробва да избави младежите, сплескани вътре.

Експерт допусна на око, че по пловдивския бул. " Руски "  е карано с най-малко 200 км/ч. И даде образец - че при такава скорост за секунда минаваш към 60 метра.

От различен кадър, с който Клуб Z разполага, ясно се вижда, че колата е с автоматизирани предавки, т.е. - при тази скорост младият лидер най-вероятно изобщо не е имал визия какво прави...

Както към този момент стана ясно, майката на Кристиан работи в бранш " Регистрации на МПС " в пловдивския КАТ. Разбира се - може би е инцидентно съвпадениее, че освен това състояние джипът - с оценка единствено по автокаско 139 000 лева, е регистриран на компания. А пък компанията е на гражданин на град Левски, роден 1989 година

Колата е на " сламения "  собственик от октомври 2022 година, т.е.. - най-вероятно тогава фамилията на младежа я е придобило дефакто.
 Кристиан Екмекчиян. Снимка " Марица " /фейсбук профил
Медии пуснаха обаче фотоси на починалия Кристиан с различен автомобил от сходен топ-клас - най-малко ако се съди по салона. Т.е. - роувърът може и да не е единствен автомобил на семейстото.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР