Лас Вегас. Галавечерта с третият двубой между Тайсън Фюри и

...
Лас Вегас. Галавечерта с третият двубой между Тайсън Фюри и
Коментари Харесай

Само битки в тежката категория за галавечерта на Фюри срещу Уайлдър 3

Лас Вегас. Галавечерта с третият дуел сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър е след по-малко от месец и ще включва единствено боксови срещи от тежката категория.

Подглавното събитие ще бъде сред нигериеца Ефе Аджагба (15-0) и кубинеца Франк Санчез (18-0) в 10 рунда. Аджагба има сериозна мощ на удара, защото 13 от успехите му са са нокаут и за последно нокаутира Браян Хауърд по-рано тази година.

На 24-ти юли ще забележим и реванш сред финландеца Робърт Хелениус (30-3) и поляка Адам Кованчки (20-1). Миналата година Хелениус записа победа над Ковначки в Бруклин. Той бе нокаутиран в четвъртия рунд и упоритостите му за купата се разпаднаха. Никой от тях двамата не се е бил оттогава, тъй че това механически е мигновен реванш.

Първата борба, която феновете на платените гледания ще видят е сред американеца Джаред Андерсън (9-0) и съветския деец Владимир Терешкин (22-0-1). Андерсън е считан за един от най-обещаващите млади боксьори на Америка в тежката категория. Всичките му 9 победи са с нокаут. Терешкин няма някакви впечатляващи победи, макар че статистиката му наподобява доста добра.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР