ЛАС ВЕГАС (AP) — Полицейски служители, реагиращи на смъртоносна стрелба

...
ЛАС ВЕГАС (AP) — Полицейски служители, реагиращи на смъртоносна стрелба
Коментари Харесай

Пристигналата полиция несъзнателно насочи стрелеца извън сградата по време на трескаво издирване на стрелеца от UNLV

ЛАС ВЕГАС (AP) — Полицейски чиновници, реагиращи на смъртоносна пукотевица в бизнес учебното заведение на Университета на Невада, Лас Вегас, побъркаха стрелеца за инцидентен минувач и го прикани да излезе от постройката на фона на трескавото търсене на обвинения и жертвите, съгласно записите от камерите на тялото и разказите на полицията.

С извадени оръжия двамата служители на реда от Лас Вегас се изкачиха по стълбите до пътека на втория етаж с аспект към приземния етаж на бизнес учебното заведение по време на стрелбата на 6 декември, която остави трима мъртви и един ранен професори в кампуса с 30 000 студенти.

Стрелецът, по-късно разпознат като Антъни Полито, се появява единствено за няколко мига допълнително от пет часа фрагменти, оповестени в сряда, само че видеото дава първия взор към стрелеца в постройката, откакто е разкрил огън по последните етажи на бизнес учебното заведение.

Видеото го демонстрира, облечен в дълъг черен тренчкот върху бяла риза и се движи умерено през първия етаж на бизнес учебното заведение, до момента в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР