Лас Палмас сензация още в първия мач от 12-ия кръг

...
Лас Палмас сензация още в първия мач от 12-ия кръг
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид катастрофира на Канарските острови

Лас Палмас сензация още в първия мач от 12-ия кръг на испанската Ла Лига, побеждавайки Атлетико Мадрид с 2:1 и постави завършек на серията на „ дюшекчиите “ от 6 следващи триумфа.

В средата на първата част Родриго Рикелме си освободи място и нанесе мощен удар, само че Алваро Вайес реагира добре и мазета в корнер. Това бе и всичко по-интересно в първите 45 минути.

Лас Палмас започва стремително втората част и още в 51-вата минута излезе напред. Алберто Морейро откри Кириан, който нанесе акуратен удар по земя и топката влетя в мрежата зад Ян Облак.

Само 4 минути по-късно Атлетико отговори с удар на Рикелме към долния десен ъгъл, само че Вайес избави и това състояние.

Четвърт час преди края на постоянното време Лас Палмас означи и втори гол. Мунир Ел Хадади комбинира с Бенито Рамирес, а вторият с прекрасен завършващ удар повиши на 2:0.

В 83-ата минута Атлетико Мадрид върна едно попадение, откакто Рикелме центрира чудесно отдясно, Алваро Мората съумя да засече от близка отдалеченост за 2:1.

В добавеното време на срещата Мората можеше да означи втория си гол и да донесе точката на своя отбор, само че уцели напречната греда.

„ Лос амарийос “ са девети във краткотрайното класиране със 17 точки, до момента в който „ дюшекчиите “ са трети с 25, на три закъснение от Реал Мадрид и Жирона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР