Лариса Манастърли [ЕБВР] Лариса Манастърли е директор на Европейската банка

...
Лариса Манастърли [ЕБВР] Лариса Манастърли е директор на Европейската банка
Коментари Харесай

Лекторите на "Сделки и инвеститори 2017": Лариса Манастърли

Лариса Манастърли

[ЕБВР] Лариса Манастърли е шеф на Европейската банка за възобновяване и развиване (ЕБВР) за България от декември 2015 година, само че кариерата й в интернационалната финансова институция обгръща над 10 години. Работата й там стартира през 2001 година, като в началото е ангажирана с планове във финансовия, инфраструктурния, селскостопанския и енергийния бранш. Тя е измежду основните фигури в създаването и използването на специфичните артикули и стратегии на Европейска банка за възстановяване и развитие за Армения, Азербайджан, Беларус, Грузия, Киргизстан, Молдова, Монголия, Таджикистан, Турменистан и Узбекистан, а след това е особено фокусирана върху Молдова, Украйна и Армения.

През 2007 година се причислява към екипа на Черноморската банка за търговия и развиване и в продължение на пет години се занимава с транзакции във финансовия бранш, дялови вложения и инфраструктура в 11 страни от района, в това число България. В началото на 2012 година се завръща в Европейска банка за възстановяване и развитие и оглавява активността на банката в Киргизстан до назначението си в България.

Лариса Манастърли ще бъде един от лекторите на проведената от " Капитал " годишна конференция " Сделки и вложители ", където ще взе участие в спорен панел, отдаден на капиталовите вероятности за 2018 година Събитието ще се организира на 29 ноември в " София хотел Балкан ". За 12-а поредна година то събира компании, консултанти, капиталови фондове, бизнесмени и вложители, като основава платформа за срещи, полемики, обмяна на логичен опит и начало на нови партньорства.

Повече за програмата и лекторите можете да научите на capital.bg/conference.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР