Larian Studios дадоха повече подробности за следващото голямо обновление (Patch

...
Larian Studios дадоха повече подробности за следващото голямо обновление (Patch
Коментари Харесай

Излиза голямо обновление за Baldur’s Gate 3

Larian Studios дадоха повече детайлности за идващото огромно обновяване (Patch 6) за Baldur’s Gate 3. То беше обявено през предходната седмица и излиза през тази. Освен постоянните бъг фиксове, обновлението ще донесе със себе си и геймплей промени.

Настоящата настояща информация по отношение на Patch 6 визира размера му. Пакетът ще е 21 GB за всички платформи. За инсталацията му за лични компютри и Steam Deck ще са ви нужни 150 GB свободно пространство. Ако не ви доближава пространство на диска едно допустимо решение тук е деинсталация на играта и повторната ѝ апаратура на версията, в която Patch 6 е интегриран.

Все още нямаме бележки по изданието на Patch 6, само че са известни някои неща. Освен постоянните ремонти на известни на студиото неточности, тук се появяват геймплей промени. Като да вземем за пример прибавянето на именити дейности за Honor Mode, както и нови анимации за лагерния огън. Освен това ще може да заменяте персонаж от компанията ви с воин, с който разговаряте сега. Подобрени са и анимациите, представящи сантименталните моменти на целуване. Което подсказва, че може да чакате обновлението още през днешния ден. Може би. Нанасят се усъвършенствания по Shield Bash и Rebuke of the Mighty.

Baldur’s Gate 3, играта на 2023 съгласно не една и две ранглисти е наличен за платформите на Xbox Series X|S, PS5 и Windows.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР