Лари Насар е осъден за сексуално насилие над жени и

...
Лари Насар е осъден за сексуално насилие над жени и
Коментари Харесай

“Блудник на деца, който не е пощадил никого“. Намушкаха Лари Насар в затвора

Лари Насар е наказан за полово принуждение над дами и девойки в продължение на десетилетия по време на престоя си в Мичиганския държавен университет и като доктор на тима по гимнастика на Съединени американски щати. Той е бил намушкан няколко пъти във федерален затвор, твърдятмножество новинарски издания, представени от People.

59-годишният наказан причинител на полово закононарушение е бил атакуван от различен пандизчия в американския затвор Coleman във Флорида в неделя, оповестяват източници на Associated Press, ABC News и NBC News. Насар е намушкан в гърдите и гърба.Той е регистриран в устойчиво положение в понеделник. Допълнителни детайлности към офанзивата не стават ясни.

През януари 2018 година Насар е наказан на 175 години затвор за полово принуждение над дами и девойки в продължение на десетилетия по време на престоя си в Мичиганския държавен университет и като доктор на американския тим по гимнастика. Отделно той се признава за отговорен в притежаването на 37 000 изображения на детска порнография и след това е наказан на 60 години във федерален затвор.

Повече от 150 дами и девойки са обвинили Насар в нахлуване, в това число гимнастичките Али Райсман, Симон Байлс, Маккайла Марони и Габи Дъглас. Десетки жертви свидетелстват по време на процеса против Насар, критикувайки възрастни и треньори по атлетика за това, че хипотетично са си затваряли очите за половото принуждение, за което са докладвали преди. Много жертви настояват, че Насар е пъхал пръсти без ръкавици във вагините им и им е казвал, че просто им прави медицински обзор.

Насар е уволнен от американския тим по гимнастика през 2015 година и Мичиганския държавен университет месеци по-късно, защото обвиняванията в полово принуждение от десетки дами заваляват. В последна сметка той е задържан от полицията на Мичиганския държавен университет през 2016 година

Стотици дами групово съдиха федералното държавно управление за над 1 милиард $ обезщетение за неспособността на ФБР да спре Насар, откакто разбираза обвинявания против него през 2015 година

През 2018 година Мичиганският държавен университет се съгласява да заплати 500 милиона $ на повече от 300 дами и девойки, които са били полово измъчвани от него, и заделя още 75 милиона $, ако се появят други жертви. Отборът по поимнастика на Съединени американски щати и Олимпийският и Параолимпийски комитет на Съединени американски щати също се съгласяват на съглашение от 380 милиона $ за тези, които са нападнати от Насар по време на мандата му в USAG, наблюдавайки здравното лекуване на гимнастички, които се надяваха да показват тима на Съединени американски щати на Олимпиадата.

Миналия юни Върховният съд на Мичиган отхвърли окончателната тъжба на Насар, чиито юристи твърдяха, че е бил третиран незаслужено и заслужава нов развой. Насар е разказан от помощник-окръжния прокурор Анджела Повилайтис като „ най-плодотворният развратник на деца в историята... който не е пощадил никого “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР