Лари Хоугън казва, че „не е затворил вратата“ за кандидатстване за президент под билет No Labels

...
Републиканецът Лари Хоугън, бивш губернатор на Мериленд, каза пред Face
Коментари Харесай

Републиканецът Лари Хоугън, бивш губернатор на Мериленд, каза пред „Face the Nation“ този уикенд, че „не е затворил врата“, за да търси номинация за президент на Републиканската партия през 2024 г. с билет No Labels.

"Ако вярвам, че наистина можем да спечелим състезанието, може да се наложи да се опитаме да направим нещо, което никога не е правено", каза Хоган в интервю, излъчено в неделя.

Без етикети е политическа организация, която насърчава двупартийността в правителството. През 2017 г. тя помогна за организирането на групите за решаване на проблеми в Камарата на представителите и Сената, за да насърчи двупартийното сътрудничество по политически въпроси.

Препис: Бившият губернатор на Мериленд Лари Хоган за „Face the Nation“, 3 септември 2023 г.

Уебсайтът No Labels заявява, че се подготвя за възможността да номинира кандидат, но ще се кандидатира само под „ подходящи условия на околната среда."

бившият президент Доналд Тръмп с победа през 2024 г.

Хоугън каза, че все още работи, за да получи „добър“ републикански кандидат, който според него ще направи ненужен билет No Labels.

„Трябва да е добър билет, който действително може да спечели“, каза Хоган, в случай че No Labels предложи кандидати. „Никой не се опитва да развали нищо. Става дума за действително получаване на мнозинство от гласовете.“

Хоугън също каза, че в случай на билет No Labels, организацията ще публикува информация за донорите на групата на спазват изборния закон. В момента групата отказва да разкрие донорите си, подхранвайки спекулациите относно финансирането й.

„Те не са политическа партия, нямат кандидатура, зад която да стоят“, каза Хоган. „Ако това всъщност се превърна в кампания, те очевидно ще трябва да следват същите правила, които правят всички останали кампании.“

На въпрос какви са шансовете No Labels да пуснат билет , Хоугън каза, че „има голяма вероятност.“

„Не съм сигурен, докато седя тук днес, че Доналд Тръмп и Джо Байдън са двамата номинирани от големите партии или дали това някога ще тръгне от земята,“ каза Хоган. „Но ако в действителност това е така, аз вярвам, че тази група има шанс да получи достъп до гласуването във всичките 50 щата и ако съберат, знаете, наистина страхотен билет и проведоха перфектна кампания, че те всъщност ще има шанс да бъде не само спойлер, но и да участва в него, за да го спечели."

Хоган е бил губернатор на Мериленд в продължение на два мандата, от 2015 г. до миналия януари. Той каза пред CBS News през март, че няма да се бори за номинацията на Републиканската партия за президент. Той беше критичен както към Тръмп, така и към губернатора на Флорида Рон ДеСантис, като каза пред CBS News през юли, че президентската кампания на ДеСантис е „една от най-лошите, които съм виждал досега“.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР