Лари Флинт, основателят на списание Hustler, който изгради империя за

...
Лари Флинт, основателят на списание Hustler, който изгради империя за
Коментари Харесай

Почина кралят на порното - Лари Флинт

Лари Флинт, създателят на списание " Hustler ", който построи империя за занимания за възрастни, умря в дома си в Холивуд Хилс на 78 годишна възраст, удостовери пред CNN неговия племенник Джими Флинт-младши. Точната причина за гибелта му не е разкрита. Флинт-младши обаче сподели, че чичо му е бил в неприятно здравословно положение през по-голямата част от последните 30 години. Той също по този начин разясни, че гибелта му не е обвързвана с COVID-19, написа actualno.com.

" Лари беше бунтовник. Той имаше доста комплицирана персона. За това и направиха филм за него”, сподели Флинт-младши за чичо си.

Флинт започва порнографското списание " Hustler " през 1974 година Профил на Флинт, оповестен в The Hollywood Reporter през 2013 година разказва " Hustler ", като списание, ориентирано към " по-синя от аудитория от тази на Playboy ". " Hustler " стана известно със своите графични и спорни изображения, включващи обезчестяване и осакатяване. Флинт основава " Larry Flynt Publications ", която създава други нецензурен списания като " Barely Legal " и " Beaver Hunt ". Стартира и други бизнеси, като казиното " Hustler " в Лос Анджелис.

През 1978 година Флинт е прострелян и неподвижен от кръста надолу от серийния палач Джоузеф Пол Франклин. В изявление от 2013 година Франклин споделя пред CNN, че е смутен, откакто видял междурасова двойка снимана за издание на " Hustler ".

" Просто ми стана неприятно. Мисля, че белите се женят за бели, черните се женят за черни, индианците се женят за индианци. ориенталците с ориенталци. Хвърлих списанието и си помислих, че ще го убия ", споделя Франклин. По казусът е изработен филм - " Народът против Лари Флинт ".

В последна сметка, Флинт подава законово предложение до Американския съюз за цивилен свободи, с цел да изиска изтезанието на Франклин да бъде спряна, казвайки, че е срещу смъртното наказване.

" Правителството няма право да се занимава с ликвидиране на хора ", съобщи той. Флинт е прочут като изтъкнат бранител на Първа корекция. През 2012 година той написа за Си Ен Ен: " Най-доброто нещо, което арбитрите на благоприличието и положителния усет могат да създадат, е да стоят надалеч от живота на други хора. Най-голямото право, което всяка нация може да разреши на своя народ, е правото да остане сама ".

Флинт започва къса президентска акция против Роналд Рейгън на изборите през 1984 година По-късно той поддържа демократите, в това число одобрявайки президентската кандидатура на Хилари Клинтън.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР