Лари Флинт, издателят на списание Hustler, който използва порнографската си

...
Лари Флинт, издателят на списание Hustler, който използва порнографската си
Коментари Харесай

Почина Лари Флинт - Краля на порнографията

Лари Флинт, издателят на списание Hustler, който употребява порнографската си империя и нюхът си за скандални неща за разширение границите на свободата на словото, умря на 78-годишна възраст , осведоми " Ройтерс ", базирайки се на вестник " Вашингтон пост ".

Американският вестник написа, че Джими, братът на Краля на порнографията, е удостоверил, че Лари Флинт е умрял , само че не уточни съответни аргументи за гибелта му. Флинт имаше доста здравословни проблеми от опита за ликвидиране през 1978 година, който отчасти го сковава.

По време на апогея си животът на Флинт бе обвързван със пристрастеност и изтънчен разврат, сравнявано с живота на Калигула. Краля на порнографията написа в автобиографията си, че първото му полово прекарване е било с пиле и разкрива, че е правил секс на всеки 4-5 часа в деня. След като бе неподвижен, Флинт си направи интервенция, с цел да може да продължи да прави секс.

Флинт сътвори бизнес, с който в един миг натрупа положение от 150 милиона $ . Той влага в телевизионно канали за лъчение на порнография, казино, дистрибуция на филми и други

Флин е роден през 1942 година Той пораства в беднотия в Кентъки и Индиана . Жени се пет пъти и има четири деца.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР