Лаптоп с най-новото поколение Intel Core процесори и графични ускорители

...
Лаптоп с най-новото поколение Intel Core процесори и графични ускорители
Коментари Харесай

Acer Predator Triton 500 – мечта за геймъри и професионалисти

Лаптоп с най-новото потомство Intel Core процесори и графични ускорители Nvidia, с дълъг живот на батерията и новаторско изстудяване

Predator Triton 500 съчетава мощност, хубост и и нововъведения
(снимка: Acer)

Н овите геймърски преносими компютри Predator Triton 500 и Nitro 5 на Acer идват с усъвършенствания в топлинната успеваемост, 10-т о потомство процесори Intel Core и графични ускорители Nvidia GeForce RTX Super и GTX.

Едно от най-важните усъвършенствания в двата преносимия компютър е термичната технология, която охлажда идеално машините, тъй че геймърите могат да се любуват напълно на увеличената продуктивност, обезпечена от новите процесори, подчертаха от Acer.

Predator Triton 500 – висока продуктивност и качествено охлаждане 

Оборудван с най-новия процесор Intel Core от десето потомство за преносими компютри с висока продуктивност и с графични процесори Nvidia GeForce RTX 2080 Super или 2070 Super с Max-Q дизайн, Predator Triton 500 е в положение да се оправи и с най-трудните провокации. Поддържането на тази мощ до 7,5 часа, с помощта на дългия живот на батерията, прави преносимия компютър отличен избор за работещите експерти, както и за игри.

Водещият в промишлеността 300-херцов IPS панел с 3 ms време на реакция с функционалност за укрепване (Overdrive) демонстрира всички дейности в плавни и ясни елементи, покривайки 100% от цветова гама sRGB и поддържайки необятен ъгъл на гледане. Технологията Nvidia G-Sync отстранява накъсването и минимизира забавянето.

Predator Triton 500 се предлага с безжичен контролер Killer Wi-Fi 6 AX1650i, Ethernet контролер E3100G и Control Center 2.0 за повишение качеството на мрежовата връзка до нови равнища, гарантирайки, че приложенията, за които скоростта е сериозна, ще получат честотна лента с приоритет.

Цялата тази мощ е опакована в фино 17,9 мм и леко 2,1 кг напълно железно шаси, което се отличава с тесни рамки и съответствие на екрана към тялото 81%. Лаптопът има до 32 GB DDR4 памет и до 2 TB NVMe RAID 0 SSD устройство за предпазване.

Vortex Flow: особено създадена технология за изстудяване

Predator Triton 500 се отличава с технология Vortex Flow на Acer – нов дизайн, включващ 3 особено създадени вентилатора, ситуирани стратегически в шасито и работещи в тандем за в допълнение увеличение на въздушния поток, като в същото време сходно решение понижава шума.

Predator Triton 500 е опакован в фино 17,9 мм и леко 2,1 кг напълно железно шаси
(снимка: Acer)

Всичко това е в допълнение усъвършенствано от технологията CoolBoost, която покачва скоростта на вентилатора за реализиране на по-добра продуктивност. Геймърите могат да следят температурата на машината и да контролират скоростта на вентилатора посредством потребителския интерфейс PredatorSense.

Иновативната система за изстудяване на преносимия компютър разполага също по този начин с напълно железен AeroBlade 3D вентилатор от 4-то потомство, особено планиран за увеличение на въздушния поток и понижаване на шума.

Назъбените ръбове, крилцата и извитите перки разрешават нарастване на въздушния поток до 45%.  Добавяйки 5 топлинни тръби към микса, 2020 Predator Triton 500 реализира с 33% по-добра топлинна успеваемост, спрямо неговия предходник от 2019 година

Acer Nitro 5 – 10-то потомство Core i7 и новаторски термични решения

Acer Nitro 5 се възползва от мощта на 10-то потомство Intel Core i7 процесор на 5GHz и графичните благоприятни условия на GeForce RTX 2060 или най-новите GeForce GTX 1650Ti и 1650. Моделът се предлага с до два M.2 PCle SSD диска и 1TB HDD за предпазване, както и с до 32GB DD4R4 RAM в два DIMM слота с опция за надграждане от потребителя.

Acer Nitro 5 се възползва от мощта на 10-то потомство Intel Core i7 процесор
(снимка: Acer)

Геймърите особено ще оценят доста усъвършенстваните образни благоприятни условия на модел 2020 с наличния 15,6-инчов FHD IPS екран. Моделите на 144Hz или 120Hz периодичност на възобновяване и 3 ms време на реакция разрешават игра без размазване, която оживява на панела със 72% NTSC и 300 нита бляскавост.

Acer Nitro 5 идва с няколко новаторски термични решения за увеличение успеваемостта на изстудяване даже при огромни натоварвания. Той се отличава с двойна вентилаторна система, която се възползва от стратегически позиционираните отвори за извеждане на топлия въздух и за вкарване на леден и 4-те вентилационни отвора за реализиране на общо 25% усъвършенстване в топлинната успеваемост спрямо модела от 2019 година

Всичко това е в допълнение усъвършенствано от технологията CoolBoost, която може да усили скоростта на вентилатора с 10% и охлаждането на централния/графичния процесор с 9%.

Геймърите ще оценят усъвършенстваните образни благоприятни условия с 15,6-инчовия FHD IPS екран
(снимка: Acer)

Новите за тази година модули Intel Wi-Fi 6 AX201 (802.11ax) и Killer Ethernet E2600 усилват стабилността и продуктивността на мрежата, което разрешава на геймърите напълно да се възползват от посочените топлинни усъвършенствания.

Двата нови преносимия компютър на Acer към този момент се оферират в комерсиалната мрежа в България от сътрудниците на компанията. Цените на Predator Triton 500 стартират от 5199 лева (с ДСС).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР