Ландшафт дизайнерът Куков напусна приключението “Игри на волята след изтощителен

...
Ландшафт дизайнерът Куков напусна приключението “Игри на волята след изтощителен
Коментари Харесай

Генчо елиминира Куков от “Игри на волята

Ландшафт дизайнерът Куков напусна приключението “Игри на волята ” след уморителен елиминационен дуел против съотборника си Генчо. Двамата излязоха на Арената в директна борба между тях, която позволи спора им един път вечно.

“Много съм благополучен! Изобщо не скърбя, че изгубвам. “Игри на волята ” беше моя фантазия, която сбъднах! ”, разгорещено показа Куков минути откакто разбра, че напуща надпреварата. Той призна, че Генчо е по-добър от него и честити достойната му победа, което се трансформира в развръзката на техните комплицирани взаимоотношения. “Бъди благополучен и върви към победа! “, бяха финалните думи на Куков към съотборника му, който ще се завърне при Непобедимите с премия от 100 златни гроша.

Предишната вечер Супергероите се събраха край огъня на племенния съвет, с цел да разкрият проблемите си пред водещата Ралица Паскалева. Виктория реши да се възползва от своите 100 гроша, като в подмяна се снабди с 2 спомагателни гласа. Прецизните й сметки обърнаха резултата и изпратиха Илиян и Мани на Арената, спасявайки най-близкия й човек – Цветан.



В борбата за избавление салдото беше основно умеене, а участниците трябваше да бързат постепенно. Илиян първи съумя да вкара 10-те си топки в плиткия панер, а втора приключи Мани. Двамата се завърнаха на Дивата река, а племето на Супергероите запази целостта си.

Преди елиминационния двубой Елица стартира да възнамерява присъединението на Алекса към Непобедимите. За нея загубата на един играч се трансформира в щастлива възможност да се събере със своя обичан, а за съотборниците й – в късмет да станат още по-силни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР