Ландшафт дизайнерът Куков напусна приключението “Игри на волята: България след

...
Ландшафт дизайнерът Куков напусна приключението “Игри на волята: България след
Коментари Харесай

Генчо елиминира Куков от „Игри на волята: България“

Ландшафт дизайнерът Куков напусна приключението “Игри на волята: България ” след уморителен елиминационен дуел против съотборника си Генчо. Двамата излязоха на Арената в директна борба между тях, която позволи спора им един път вечно.

“Много съм благополучен! Изобщо не скърбя, че изгубвам. “Игри на волята ” беше моя фантазия, която сбъднах! ”, разгорещено показа Куков минути откакто разбра, че напуща надпреварата. Той призна, че Генчо е по-добър от него и честити достойната му победа, което се трансформира в развръзката на техните комплицирани взаимоотношения. “Бъди благополучен и върви към победа! “, бяха финалните думи на Куков към съотборника му, който ще се завърне при Непобедимите с премия от 100 златни гроша.
 NOVA

 NOVA
Предишната вечер Супергероите се събраха край огъня на племенния съвет, с цел да разкрият проблемите си пред водещата Ралица Паскалева. Виктория реши да се възползва от своите 100 гроша, като в подмяна се снабди с 2 спомагателни гласа. Прецизните й сметки обърнаха резултата и изпратиха Илиян и Мани на Арената, спасявайки най-близкия й човек – Цветан.

В борбата за избавление салдото беше основно умеене, а участниците трябваше да бързат постепенно. Илиян първи съумя да вкара 10-те си топки в плиткия панер, а втора приключи Мани. Двамата се завърнаха на Дивата река, а племето на Супергероите запази целостта си.
 NOVA

 Игри на волята България NOVA
Преди елиминационния двубой Елица стартира да възнамерява присъединението на Алекса към Непобедимите. За нея загубата на един играч се трансформира в щастлива възможност да се събере със своя обичан, а за съотборниците й – в късмет да станат още по-силни.

Кое племе ще населява Резиденцията и ще съумеят ли Супергероите да се измъкнат от Дивата река? Ще се осъществят ли проектите на Елица да се събере с Алекса? Каква игра чака племената на Арената и пред какви непредвидени компликации ще се изправят? Как ще се оправят Непобедимите, Безстрашните и Супергероите в тежката териториална борба – разберете в понеделник в 20:00 ч. единствено по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на страницата и профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР