LandRoverобявява въвеждането на ново попълнение в портфолиото на Range Rover

...
LandRoverобявява въвеждането на ново попълнение в портфолиото на Range Rover
Коментари Харесай

Специалното издание на Range Rover SV купе с предстоящ световен дебют в Женева

LandRoverобявява въвеждането на ново попълнение в портфолиото на Range Rover – Range Rover SV Купе Съблазнителният дизайн вид „ купе “ отдава респект на истинския Range Rover в годината, в която Land Rover отбелязва своята 70та годишнина Не повече от 999 автомобила Range Rover SV Купе ще бъдат препоръчани на клиентите по света, като всеки от тях ще бъде ръчно съединен от Special Vehicle Operations в Уоруикшир, Англия. Range Rover SV Купе ще бъде показан на 06 март на www.landrover.bg и ще направи международната си премиера на Автомобилния салон в Женева
Днес Land Rover афишира въвеждането на първото в света пълноразмерно първокласно SUV купе. Новият Range Rover SV Купе ще бъде впечатляващо и мечтано допълнение към портфолиото на Range Rover със привлекателен дизайн на каросерията и удивително изискан интериор.
Гери МакГавърн, Главен шеф Дизайн на Land Rover, сподели: „ Range Rover SV Купе е неудържим дизайн с несравнима изтънченост и праволинеен финес от спиращите дъха пропорции на екстериора до превъзходния, красиво спретнат интериор. Това е автомобил, който ще допира на прочувствено равнище. “
SV Купе е празненство на кръвната линия Range Rover с впечатляващ контур с две порти, напомнящ за неповторимото му завещание – Range Rover започва като автомобил с две порти през 1970 година – като в същото време е изцяло съвременен и актуален.

Снимката на интериора, показана през днешния ден, илюстрира обичайните умения, съчетани със свръхмодерни технологии, употребявани в цялото купе за изискан резултат. Зашеметяващ на външен тип, превъзходен на досег, той е ярко, модерно пространство, където вниманието към детайла е преди всичко.
Land Rover Design и Special Vehicle Operations сътвориха Range Rover SV Купе, който ще бъде ръчно сглобяван в техническия център на SV в Ритън-на-Дънсмор в Уоруикшир, Англия. Производството ще бъде лимитирано до не повече от 999 автомобила за дистрибуция в целия свят.

Джон Едуардс, Изпълнителен шеф на Land Rover SpecialOperations, сподели: „ LandRoverсъздаде бранша на първокласните SUV коли с Range Rover преди съвсем 50 години. Лансирайки новия Range Rover SV Купе, ние ще предложим на клиентите си привлекателна композиция от непостижим разкош и изключителност. Представянето на този специфичен автомобил на Автомобилния салон в Женева през март в годината, в коятоLandRover отбелязва своята 70та годишнина, ще бъде определящ миг за Land Rover, портфолиото на Range Rover и SpecialVehicleOperations. “

Пълен набор изображения и спецификации за новия Range Rover SV Купе и необятните благоприятни условия за персонализация на автомобила ще бъдат показани на www.landrover.bg на 06 март 2018 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР