Land Rover записва участие на Автосалон София 2017, като дава възможност

...
Land Rover записва участие на Автосалон София
2017, като дава възможност
Коментари Харесай

Автосалон София 2017: Land Rover представя …

Land Rover записва присъединяване на Автосалон София 2017, като дава опция на посетителите му да се срещнат от близко с най-новото от продуктовия свят на легендарната марка, включително Range Rover Velar, Range Rover SVAutobiography, Range Rover Sport и новото Discovery.

Изцяло новият Velar впечатлява с наистина завладяващ и отличаващ се мощен дизайн, акцентиран благодарение на диодни Matrix Laser ултра тънки фарове, “криещи се ” в тялото външни дръжки на вратите, въздушно окачване, шест мощностни версии (от 180 до 380 конски сили), както и на двете адаптивни системи Terrain Response 2 и Adaptive Dynamics.

С междуосие от 2874 мм, Range Rover Velar дава обещание и респектиращ интериор, товарен размер от 632 литра, както и висока проходимост и безопасност, с помощта на системата си за задвижване на четирите колела с функция Intelligent Driveline Dynamics, системата за автоматично задействане на спирачната система с различаване на пешеходци. Много мощен акцент във вътрешността на автомобила е новата високотехнологична бордова система Touch Pro Duo с два HD 10-инчови чувствителни на досег екрана.

Уникално за сегмента, Velar предлага устойчива, премиум тапицерия на седалките от текстил като опция на кожата. Материалът в цвят Dapple Grey е създаден дружно с Kvadrat, водещият производител в Европа на висококачествен дизайнерски текстил, и се добавя от велурени вложки в цвят Ebony или Light Oyster.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР