Land Rover анонсира специалната лимитирана серия Defender Works V8, в която

...
Land Rover анонсира специалната лимитирана
серия Defender Works V8, в която
Коментари Харесай

Land Rover с лимитирана серия Defender Works V8

Land Rover анонсира специфичната лимитирана серия Defender Works V8, в която ще бъдат включени най-много 150 автомобила, и с която компанията отбелязва своята 70 годишнина.

Специалният Defender Works V8 е оборудван с петлитров бензинов V-образен, осемцилиндров мотор, което в комбинация с опцията за ускорение от 0 до 96 км/ч за 5.6 секунди, го трансформира в най-мощното и бързо предложение в историята на емблематичния модел.

Задвижващият елемент на Defender Works V8 е в състояние да генерира максимална мощност от 405 конски сили и максимален въртящ миг от 515 Нм, а в композиция с осемстепенната роботизирана предавателна кутия на ZF със спортен режим на работа е гаранция за безпроблемното постигане на електронно ограничената оптималната скорост на движение от 170 км/ч.

В оборудването на Defender Works V8 са включени също по този начин усъвършенствани спирачна система и окачване, неповторими за серията 18-цолови джанти, опция за избор сред осем екстериорни цветови осъществявания с контрастиращ Santorini Black черен таван, алуминиеви дръжки на вратите и капачка на резервоара, Windsor Leather интериор и други.

Defender Works V8, във версия 90 и 110, ще се предлага от подразделението Land Rover Classic, като цената започва от 150 000 английски лири.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР