Лана Роудс оглави класацията за най-търсените порно актриси в платформата

...
Лана Роудс оглави класацията за най-търсените порно актриси в платформата
Коментари Харесай

Ето какво търси в един мъж най-известната порно актриса в света

Лана Роудс оглави класацията за най-търсените порно актриси в платформата за филми за възрастни. Наскоро американката пусна видео, в което разкрива какво я притегля в мъжете и какво търси в евентуалните си сътрудници. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@lanarhoades) on Jan 5, 2020 at 12:31pm PST

Във видеото 23-годишната хубавица признава, че ѝ е писнало да бъде сама и мечтае да открие любовта на живота си. Е, какво търси в един мъж най-търсената порно актриса?
               

A post shared by (@lanarhoades) on Dec 21, 2019 at 12:52pm PST

" Аз съм жена, която изкарва сама парите си, по тази причина специалността му не би ме интересувала. Нямам потребност да ми се дава каквото и да е ", стартира Лана. Но признава, че има три неща, които са определящи за нея. Кои са те?

Привличането

" Обичам тази химия и това да бъдеш притеглен - нуждая се от това и в случай че го няма, няма да се получи нищо ", разяснява Лана. По думите ѝ и да седи против нея най-секси мъжът в целия свят, в случай че не усети химия, двамата не биха имали бъдеще.
               

A post shared by (@lanarhoades) on Dec 21, 2019 at 12:52pm PST

Хумор

" Второто нещо е да можем да се смеем дружно. Сходното възприятие за комизъм е нещо доста значимо за мен ", безапелационна е актрисата. И очевидно има причина да го каже, защото признава, че е имала десетки връзки в предишното си.-->
               

A post shared by (@lanarhoades) on Dec 14, 2019 at 12:57pm PST

Да не я употребяват

За край брюнетката си пожелава мъж, който да не я употребява и да не е с нея поради парите ѝ. " Дори преди да стана известна, с мен са били мъже, които са желали да ме употребяват по някакъв метод. Сега е още по-зле, тъй като имам и пари. Просто желая някой да има същински и чисти усеща към мен ", прочувствена е тя. Но добавя, че желае мъжът до нея да е нейният най-хубав другар, само че и да вършат дружно страховит секс.
               

A post shared by (@lanarhoades) on Dec 9, 2019 at 12:36pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР