Лана Роудс е една от най-успешните порноактриси в света. На

...
Лана Роудс е една от най-успешните порноактриси в света. На
Коментари Харесай

От затвора до славата и парите: Историята на най-голямата звезда на Pornhub СНИМКИ 18+

Лана Роудс е една от най-успешните порноактриси в света. На едвам 23-годишна възраст тя е най-търсената звезда на PornHub. Освен това тя може да се похвали с легион от 8,5 милиона почитатели на Instagram и 525 000 клиенти на YouTube.

Но пътят към триумфа за американската бомба не е елементарен. От малко престояване в пандиза за малолетни до работа като секси сервитьорка, чак най-после тя стига до славата, написа "Дейли Стар ".



Лана, чието същинско име е Амара Мейпъл, е родена в провинцията Макенри, Илинойс. Като дете тя взема уроци по актьорско майсторство и танцува в мажоретни сформира. И макар че желае да бъде козметичка, когато е по-млада, тя постоянно има интерес и любознание към промишлеността за възрастни.

"Когато бях по-млада, в действителност нямах добър живот. Бях се потопила в телевизионните излъчвания и филми. Намерих предаване, наречено „ Момичета от прилежаща врата на Плейбой “ и си припомням, че го гледах. Бях захласната от тях - мислех, че тези девойки са толкоз красиви и блестящи и желаех да бъда като тях, когато порасна ", споделя тя.



Докато Лана обмисляла по коя кариерна пътека да поеме, тя се събрала с неверната компания. Жената признава, че е била към хора, които правели „ противозаконни “ неща, което й е донесло неприятности със закона.

"На 16 ме изпратиха в пандиза. Бях пратена там за пет години, само че изкарах единствено една година… Никога не съм говорила за това, тъй като въобще не се гордея ", описа Лана.

Въпреки че се „ срами “, че е прекарала време в пандиза за малолетни, тя вижда позитивния прелом в живота си.



„ Определено потеглих по неверния път като младеж. Така че влизането в пандиза в действителност евентуално ми избави живота. Това в действителност ме научи доста и ме направи по-добър човек, тъй че въобще не скърбя за случилото се ", споделя Лана.

Лана напуща учебно заведение на 16 и стартира работа в ресторант, където вечер сервитьорките носят карирани мини поли и чорапи до коляното, до момента в който обслужват клиентите. Докато извършва тази роля, тийнейджърката изследва любовта си към актьорството и танците.
Тя също взе участие в състезания за хубост, преди да се реалокира в Калифорния, с цел да продължи кариера в порното, когато става на 18 години.



Лана става най-търсената звезда на Pornhub предходната година, събирайки 345 милиона гледания единствено през 2019 година.

Докато майката на еротичната звезда първоначално е малко загрижена по отношение на проектите за кариера на щерка си, тя в този момент я поддържа. Лана споделя, че родителите й „ в действителност са доста горди” с нея, тъй като е съумяла да реализира финансова самостоятелност. Работата в порното й разрешила да закупи къща на 22 година



Тя също употребява славата си в промишлеността за възрастни, с цел да построи своята онлайн империя. Лана може да се похвали със стотици хиляди почитатели и даже си обезпечи доходоносни спонсорства с Fashion Nova. Освен че работи с марки, тя печели пари от своя YouTube канал. Лана има и онлайн магазин, където продава артикули, в това число калъфи за телефони и тениски с лозунги.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР