lamqta.comСнимка PexelsОвен Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има

...
lamqta.comСнимка PexelsОвен Tрябва да сте крайно внимателни в работата. Има
Коментари Харесай

Звездите са благосклонни към някои зодии, но само до обяд, ако не внимават

lamqta.com

Снимка Pexels

Овен
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наможи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални среши и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове. 
 
Телец
Днес обръщайте внимание на тънкостите в държанието на своя обичан човек. Те ще Ви опишат доста неща, и то - напълно разнообразни от това, което ще Ви се споделя в прав текст. Затова през днешния ден може да стигнете до потресаващи заключения от държанието на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци
Денят ще Ви зарадва с вести, свързани с финанси. Може да разчитате на повишение на заплатата, или на приемане на награди. На някои представители на знака ще бъде дадена опция, с цел да получат спомагателна работа. Не е изключено и покачване в служба, само че за задачата би трябвало да прибегнете до ловкост. Работата ще бъде толкоз доста, че за другарство с околните, както и за отмора, време няма да има. През днешния ден ще сте склонни да жертвате плануваните развлечения зарад потребни занимания, което доста ще зарадва по-възрастните роднии, само че ще огорчи приятелите.

Рак
Днес следва да се справите със комплицирана задача, която ще бъде сложена от Вашия обичан човек. Постарайте се да се справите с всичко, като употребиите оптимално усърдие и старания. В противоположен случай и при най-малкия крах ще бъдете упрекнати, че не сте желали това да стане, и косвено ще се вършат заключения за отношението Ви към въпросния човек.

Лъв
И през днешния ден, както нормално, сте склонни към недообмислени действия. Макар и да се досещате, че някои Ваши дейности могат да имат съществени и неприятни последици, всичко ще вършите по своему, надявайки се на шанс и удобно стичане на събитията. На процедура през първата половина на деня ще Ви върви, само че по-късно въздействието на позитивните трендове ще тръгне към спад. Постарайте се да измененията нещо в своето жилище – и най-малката смяна ще докара до удобен резултат.

Дева
Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е признато и задоволително. Вечерта най-накрая този човек ще се реши да Ви каже това, което мисли. Ако сега нямате сътрудник и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия взор. Възприемайте това като един тип съревнование, настройте се за победа и изпробвайте, какъв брой дълго може да издържите.

Везни
Кога за финален път сте се радвали на това, че сте обичани и обичате? За Вас това е нещо естествено - като да дишате и да пиете чай. А любовта е чудо, знамение и същински подарък на ориста! Редом с Вас е най-забележителния човек в света! Така че му се порадвайте и благодарете на своята Съдба!

Скорпион
Общуването с другари, включително и с някогашни съидейници, може да стане значима съставляваща на Вашите проекти за деня. Може да се зърнете към отдавнашни истински увлечения и още един път да им намерите автентично приложение. Целеустременост, автентичност, професионализъм, както и опора на авторитетни връзки, могат в съшото време да бъдат доста по-ефективни за Вас, в сравнение с опитите Ви да включите персоналното си омагьосване. Деловитост може да се прокрадне дори и в най-романтичните Ви връзки. Но не би трябвало да забравяте за Съдбата, тъй като точно тя ще способства за Вашите триумфи.

Стрелец
Ако имате желание да се разделите със своя по този начин омръзнал Ви и до болежка прочут и предсказуем сътрудник, през днешния ден е най- подобаващия ден. Намекнете му, че нямате интерес от продължение на връзката. Каквато и да бъде реакцията му, би трябвало да останете до край спокойни и индиферентни.

Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще се наложи дълго да Ви убеждава в справедливостта на всяко свое изказване, само че Вие, незнайно за какво напълно няма да му вярвате, даже и да постави за това оптимални старания. Може би пък във Вашата мнителност има някакъв аргумент, за което би трябвало да се замислите?

Водолей
Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.

Риби
Не неприятен ден за работа. Може да се възползвате от остарели връзки, с цел да завършите работата над значими планове, или да се придвижите напред по пътя към задачата. Не се тормозете да напомняте за себе си на отдавнашни сътрудници и настойници - те ще бъдат радостни, да Ви се притекат на помощ. Но с някогашните възлюбени през днешния ден е по-добре да не се свързвате: прекомерно огромна е вероятността да попаднете още веднъж във към този момент познатия капан. Намерете време за прям диалог с добър другар. Неговите препоръки ще Ви оказват помощ да избегнете недомислените действия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР