Lamqta.comСнимка PexelsОвен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се

...
Lamqta.comСнимка PexelsОвен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се
Коментари Харесай

Подходящ ден за решаване на проблеми с финанси и имущество за Близнаците

Lamqta.com

Снимка Pexels

Овен
Днес, когато усетите прилив на сила, възаползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване. 

 
Телец
Очаква Ви прелестен ден, доста подобаващ за другарство, другарски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки доста мотиви за наслада и забавление. Лесно ще се справяте с домашните отговорности. Ще се появят нови хрумвания и проекти. Финансовата обстановка е удобна и ще може да вършиме по-едри покупки. През втората половина на деня са евентуални пътувания, които ще бъдат уморителни, само че сполучливи. Денят е подобаващ за разискване и начало на взаимни планове.

Близнаци
Подходящ ден за решение на всевъзможни проблеми, отнасящи се до финанси и имущество. Може да постигнете повишение на работната заплата, или възстановяване изискванията за съдействие с деловите сътрудници. Вероятни са сполучливи покупки и също така денят е подобаващ и за нови придобивки. В персоналните взаимоотношения обстановката няма да се подрежда толкоз удобно. Много време ще отнеме разискването на въпроси, които не са доста приятни за който и да било, а по този начин и няма да съумеете да стигнете до еднообразно мнение. Бъдете подготвени на взаимни отстъпки, в случай че желаете да запазите връзките.

Рак
Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв
Продължавайте да се движите по пътя, който сте си избрали по-рано. И обкръжаващите, и събитията ще са на Ваша страна. Може да започнете нови планове, само че единствено при положение да ги обмислите задоволително добре и да претеглите всички „ за ” и „ срещу ”. Макар че не сте склонни на договаряния и дипломатически игри, има хора, които са подготвени да предложат помощ и поддръжка при Вашите условия. Близките Ви хора ще се радват на Вашата компания, даже и да не вземате интензивно учатие в разискването на домашните и фамилни работи или битовите въпроси. Достатъчно е да слушате деликатно и понякога да се усмихвате, с цел да бъдете признати за добър събеседник.

Дева
Не се застоявайте в къщи - свежият въздух ще Ви е от изгода. Като цяло денят е подобаващ за пътувания, екскурзии и деен отдих. Новите запознаства ще бъдат преди всичко с другарски темперамент. Ако желаете връзките да се развиват в сантиментално направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за демонстрация на самодейност. В краен случай се ограничете с подмятания. В общуването със своите близки се придържайте към убеден звук и бъдете вежливи, само че настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни
Днес ще се наложи да кажете на своя обичан човек за нещо не изключително радостно и прелестно, което, естествено, не може да го зарадва, а дори в противен случай – да го докара до сълзи и нервозен срив. Постарайте се да извършите това оптимално меко и тактично.

Скорпион
Вниматерлно подбирайте сътрудниците си. Сред тях може да се окажат хора, които са в положение да Ви навредят. Оставете настрани професионалните и персоналните упоритости през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и по тази причина не се отчайвайте, в случай че нещо не се получи по този начин, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на връзките в работния колектив или в фамилната среда, като нещата може да доближат сериозна точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този миг са за предпочитане пред багра без правила. Бъдете деликатни, с цел да не би (ако се стигне до битка), в разгара на борбата да издадете своите секрети.

Стрелец
Никой по-добре от Вас не знае, какво е вярно и какво не е вярно от Ваша позиция. И в случай че Вашата половинка има искания че зане това по-добре от Вас, нищо не пречи да я изслушате, а в последна сметка последната дума оставите за себе си.. Животът си е Ваш, а и носите отговорност за още някого.

Козирог
Чак до вечерта рискувате да се разкъсвате сред професионалните отговорности и нуждата да устройвате частния си живот( да вземем за пример, да участвате в решаването на значими фамилни въпроси и в ликвидирането на битови проблеми(). Не се отклонявайте от другарство с околните си, в случай че не желаете да развалите връзките си с тях, или да създадете почва за бъдещи кавги. В същото време не забравяйте за реализацията на своите проекти. Не се предлага да се захващате с неща, свързани с недвижимо имущество или с бракосъчетание.

Водолей
Риск – това е Вашето второ име на практика във всички сфери на Вашия живот. В множеството случаи това е хубаво. Само че в случай че в този миг решите да рискувате и да превърнете наскоро започнатите връзки в непрекъснати, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безвредно място. Това, което би трябвало да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да деянията предвидливост.

Риби
Дали през днешния ден няма да завоювате нечие сърце? Сега е най-благоприятният ден за това. Не е значимо кой е този човек, само че в случай че той Ви е необходим, през днешния ден просто е наложително да извършите решителната и нужна романтическа крачка! Резултатът просто би трябвало да надмине всички упования.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР