lamqta.comОвен Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата.

...
lamqta.comОвен Времето ще е достатъчно успешно, ако внимателно планирате нещата.
Коментари Харесай

Романтичен ден за повечето зодии днес

lamqta.com

Овен
Времето ще е задоволително сполучливо, в случай че деликатно планирате нещата. Дори и не се опитвайте да създадете у близките усещане, че сте работещ човек. Достатъчно ще бъде, в случай че просто не дремете на работното си място. Ако съумеете да не се разстройвате за дреболии, всичко ще бъде наред. Разположението на планетите е такова, че всички Ваши дейности внезапно може да се извърнат против Вас, в случай че не сте деликатни към настроението на околните си. На работата - тишина. И да мисли началниът кого да уволни, за в този момент заканите няма да Ви обиден. 

 
Телец
Днес обръщайте внимание на тънкостите в държанието на своя обичан човек. Те ще Ви опишат доста неща, и то - напълно разнообразни от това, което ще Ви се споделя в прав текст. Затова през днешния ден може да стигнете до потресаващи заключения от държанието на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци
Днес се постарайте да превъзмогнете прочувствените компликации в фамилията или любовта. Когато друго не оказва помощ, спасението е, да се заемете с интелектуална активност. Опитайте се, да си организирате къси пътешествия освен за през днешния ден, само че тъкмо през днешния ден. Вероятността, да се окажат сполучливи, е доста огромна.

Рак
Повечето ви задължения ще са свързани с персонални неща. Добре е през днешния ден да се опитате да приключите с досадните отговорности към къщата. Може да сте малко напрегнати, добре е да се овладеете, тъй като това ще повлияе на качеството на това, което вършите

Лъв
През този ден на Вашия обичан човек ще се коства, че по някакви аргументи не го обичате задоволително. Постарайте се да му докажете противоположното по всички вероятни и невъзможни начини. Покажете му, че не е прав, и че Ви е обичан както никой различен. Това в единствено и само по Вашите сили.

Дева
Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.

Везни
Днес Вашия обичан човек ще реши да прояви духовитост и досетливост, което може да прилкючи плачевно освен и не толкоз за вашия тандем, що се касае за обкръжаващите Ви хора и предмети. Постарайте се да държите под надзор неговата бурна активност.

Скорпион
Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или тези решения. Опитайте се да вземете под надзор всичко, което Ви тласка към всякакви действия, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва доста огромно въздействие и по тази причина е във Ваш интерес изцяло да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В връзките с сътрудниците е допустимо през днешния ден да се наложи да излезете от рамките на привичните дейности, с цел да покажете, че са длъжни да се преценяват с Вас. Сега сте на 100 % подготвени за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете изключително деликатни, най-много в случай че те имат сантиментален темперамент.

Стрелец
Ако има някой, който да обича романтиката, това сте Вие. Обичате любовта, дружно с всички изненади, красиви жестове и спомагателни страсти, които вървят дружно с нея. Например увлечението преданността и всички жестове, които не престават секунда по-дълго – с тях всичко е казано. Пригответе се за още един сходен ден, в който (по мнението на представителите на Вашия знак), просто не може да по-хубаво. Само несъмнено, в случай че не се откри специалист, който да знае по какъв начин да усъвършенства идеалното.

Козирог
Успехът Ви през днешния ден напълно и изцяло ще зависи от Вашето омагьосване. Само с негова помощ ще може да получите от своята половинка това, което Ви душа желае. Логическите доводи и апелите за здрав разсъдък няма да заменят откровената и открита усмивка. Дори и не се надявайте на това!

Водолей
Днес е незабравим ден с цел да разкажете за всичко, което Ви вълнува, да споделите своите горести, беди и прекарвания.Обезателно ще Ви чуят и схванат. Или, в карая на крайщата, ще одобряват за сведение казаното от Вас. Нека днешния ден стане за Вас ден на искреността.

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително...

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР