lamqta.comОвен Това е ден на отличните идеи. Поради много високият

...
lamqta.comОвен Това е ден на отличните идеи. Поради много високият
Коментари Харесай

Съвет към една зодия днес: Премисляйте по десет пъти, преди да кажете нещо

lamqta.com

Овен
Това е ден на отличните хрумвания. Поради доста високият Ви креативен капацитет, няма такава задача, на която да не можете да намерите решение в рекордно къс период. Острата вътрешен глас ще Ви даде опция да разбирате околните си от половин дума, а развихрилата Ви се фикция ще помогне да радвате обкръжаващите с приятни сърпрайзи. Много е елементарно през този ден, с цел да научите нещо ново. Бързо ще усвоявата новата информация, ще приемате непознатия опит и ще следвате положителния образец. Денят е подобаващ и за решение на най-сериозни витални въпроси, защото виждате нещата в действителна светлина, и вярно оценявате своите стремежи и благоприятни условия. 

 
Телец
Не би трябвало да мислите за идващия ден – нито с вяра, нито с смут. Все едно, нищо няма да измислите: логическа връзка сред Вашето „ през днешния ден ” и Вашето „ на следващия ден ” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е неефикасно да говорите за това

Близнаци
Мечтателни и самоявглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи предпочитание да се отдалечите от своите отговорности и да се концентрирайте единствено на личните си страсти. През деня ще настъпи положително време за творчество и за занимания, които изискват надълбоко схващане на ставащите неща. Условията са удобни за занятие с логика на психиката и езотерика. Текущите събития ще Ви принуждават да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.

Рак
Няма значение по какъв начин ще се държите през днешния ден. Може да го вършиме по метод, който най-Ви харесва, само че е наложително да намерите по какъв начин да покажете на близките, че го вършиме откровено и фактически говорите това, което мислите. Това е отлична тактика, която ще Ви даде опция да поработите над обстановката от разнообразни страни. Затова откакто изпратите електронно писмо, позънете на индивида, за който е адресирано, или поговорете с него персонално. Има възможност с един диалог да не можете да уредите всичко. Не се опасявайте, че ще изглеждате прекомерно многословни. Все отново най-важна е яснотата!

Лъв
Днешният ден е образец за отлично равновесие сред забавление и концепции, стимулиращи мисленето. През целия ден ще преживявате примес от темпове и сили - никакви крайности, и по тази причина не се вълнувайте за рискови атракциони. Настроението Ви ще бъде доста уравновесено, а това ще помогне на близките да усетят по-голяма убеденост от взиманите от Вас решения. Критично преразгледайте своя ден и оценете промените, които би трябвало скоро да извършите.

Дева
Премисляйте по 10 пъти, преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната Ви дума може да предивика засегнатост у Вашия обичан човек. Затова е по-добре да държите езика зад зъбите си. Последствията от всяка Ваша фраза са в действителност непредсказуеми. Опитайте да се изясните с жестове.

Везни
Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион
Няма да се наложи през днешния ден Вашият обичан човек дълго да Ви разпитва какво да прави: ще бъдете сговорчиви и „ навити ”. Важното е, да не дадете опция на който и да било да Ви се качи на главата и полюлявайки крайници да замине в далечното бъдеще. Това се отнася и за Вашата половинка.

Стрелец
Благоприятен ден за решване на домашни въпроси, както и за битови действия. Отношенията с роднините през днешния ден ще са доброжелателни и ще можете да намерите компромис по доста въпроси. Добре ще преминат срещите и заниманията с приятелите. Разговорите през днешния ден ще бъдат свързани с тънките въпроси на философията и религията. Избягвайте да взимате решения, в случай че не сте обмислили всичко до край, а по този начин също и използвайте своята вътрешен глас.

Козирог
Вашият обичан човек през днешния ден ще поеме цялостна отговорност за всяко Ваше деяние или крачка. Съвсем ясно е, че може да извършите по този начин, че той да съжалява за това, в случай че се наложи да се срами за някоя Ваша постъпка, само че звездите напълно не Ви предлагат, да се държите по подобен метод. Нали отново ще се виждате?...

Водолей
Помогнете на своя обичан човек в неговите работи, даже и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не би трябвало да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови отговорности. Само че в случай че внезапно узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а в този момент вероятността за това е прекомерно голяма), би трябвало неотложно да му я съобщите. Ще Ви бъдат признателни.

Риби
От Вас се изисква далновидност и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, даже и най-незначителния пропуск, може да се отрази извънредно отрицателно на по-нататъшното развиване на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с околните си и ще Ви се стори, че те просто нямат време, с цел да Ви изслушат деликатно. Ще се появят забавни хрумвания, отнасящи се до промяна на имиджа и дрешника Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както би трябвало, преди да се решите на радикални промени.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР