lamqta.comОвен Овните за този ден трябва да си плануват тиха

...
lamqta.comОвен Овните за този ден трябва да си плануват тиха
Коментари Харесай

Този ден ще донесе успехи на една зодия, но те съвсем няма да бъдат леки

lamqta.com

Овен
Овните за този ден би трябвало да си плануват тиха класическа вечер в фамилията. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря, както и да погледат преди сън забавен филм. Страсти не се плануват, само че за сметка на това ще получите не дребна доза душевна топлина. 

 
Телец
Този ден ще Ви донесе триумфи, само че те напълно няма да бъдат леки. Бъдете подготвени на рискови, ексцентрични действия. Няма да Ви е ненужно желанието да изпитате своите сили на новото занятие. Целеустремеността от време на време граничи с дебелоглав, и тъкмо по тази причина продължавате да се занимавате със комплицирани задания, в които за в този момент не се вижда развиване. Преориентирайте се към нещо по-просто, а към сложното постоянно ще можете да се върнете. В диалозите с околните бъдете отстъпчиви. Така или другояче ще се наложи да извършите компромис, та по тази причина е по-добре да икономисате време и да избегнете напразните разногласия.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Това е ден на прелестно неофициално другарство. Не се отхвърляйте от поканите за тържество по случай рожден ден, годишнина от празник или някакво друго празненство. Ще прекарате времето си добре, в случай че се окажете в компанията на съвсем непознати хора. Освен това този ден денят е извънредно подобаващ за среще с родителите на Вашата „ половинка ” и напълно няма да е мъчно да намерите общ език. Ако планирате да се занимавате с някаква работа, имайте поради, че сполучливото им довеждане докрай не зависи единствено от положените усилия от Ваша страна, само че и от стечението на събитията. Ако в нещо не Ви върви, просто превключете на друго занятие.

Лъв
Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, по какъв начин хората могат да постъпват по подобен метод и по какъв начин могат да мислят с сходни категории. Мълчаливото Ви неспокойствие ще засегне и Вашия обичан човек. Затова връзките ви през днешния ден умерено може да бъдат наречени безмълвно неразбирателство.

Дева
Препоръката на звездите е, през днешния ден да забравите за всички общопризнати и общоприети правила на възпитание, а да се държите със своя обичан човек по този начин, както Вие намирате за нужно, а не както счита обкръжаващото Ви общество. В края на крайщата вашите връзки касаят Вас и единствено Вас.

Везни
Ситуацията бавно се стабилизира, нещата вървят към оправяне, само че ще се наложи да се помирите с краткотрайните финансови компликации. Бъдете доста внимателни! Опитвайки се да укрепите своите позиции, защото пилеете повече, в сравнение с получавате. За вниманието Ви са почтени единствено най-надеждните планове, желателно - утвърдени от някой от хората, на чието мнение държите и на който се доверявате. Сега към този момент ще можете да се оправите с аргументите за персоналните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не би трябвало да бързате с избора на метод за тяхното решение. Склонни сте да надценявате своите сили и опциите на останалите. Изчакайте малко, и удобното стичане на събитията ще облекчи Вашата задача.

Скорпион
Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.

Стрелец
Много ще бъде мъчно през днешния ден на Вашия обичан човек да Ви изясни, че в действителност доста Ви обича и без Вас не си показва живота си. А и толкоз ли са Ви нужни думите? Погледнете в очите му и всичко ще видите сама там, без каквато и да било непозната помощ или обяснения...

Козирог
През този ден Вашия обичан човек ще Ви се стори доста слаб, беззащитен и несамостоятелен. А Вас това освен че няма да Ви умилява, а ще Ви вбесява. Впрочем, постарайте се да кажете за това на Вашата половинка незабавно и ребром, а не затваряйте злостта у себе си. Сдържаността не би Ви донесла нищо положително.

Водолей
От позиция на събития, денят е безпристрастен и нищо доста няма да се случи. Но прочувственият декор за него е удобен, по тази причина ще сте прекомерно удовлетворени от хода на събитията. Може да започнете някакви незначителни краткосрочни планове, да обстждате неголеми покупко-продажби и да се занимавате с ежедневни неща. Добре ще преминат фамилни и другарски събирания, а напълно не по-зле биха минали сантименталните срещи. В интерес на исината, последните ще изискват от Вас демонстрация на самодейност. Може да съберете храброст и да разкриете своите усеща, или да извършите сърпрайз на обичания човек.

Риби
Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползван
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР