lamqta.comОвен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,

...
lamqta.comОвен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,
Коментари Харесай

Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят

lamqta.com

Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо. 

 
Телец
Днес би трябвало доста отговорно да се отнесете към такова значимо занятие, каквото е общуването с Вашия обичан човек. През този ден то ще припомня за доста тежък труд, и освен това - безвъзмезден. Но в случай че издържите, ще имате компенсация за своя издръжливост, и то напълно скоро.

Близнаци
Сега не е време за мързелуване. Работете старателно. Днес може да постигнете освен растеж на своя престиж и разширение на сферата на въздействие, само че и покачване на работната заплата. Денят е подобаващ за рекламни мероприятия и PR-акции. Ако имате желание да отидете на събеседване, постарайте се да го превърнете в ярка автопрезентация. Емоционалният декор е удобен. Това прави представителите на знака доста привлекателни..

Рак
Помислете, за какво не Ви харесва у Вашия човек тази или онази линия. Може би с нея изцяло може да се помирите, в случай че им сложите друго наименование?... Например не плямпало, а обшителност; не измамник, а мечтател. Днес е удобен ден за опити и самовнушения. Опитайте!

Лъв
За Вас това е удобен ден, който ще Ви даде опция да се покажете в най-хубава светлина, да блеснете с гений, а и да издемонстрирате професионалните си качества пред заинтересуваните лица. Това е отличен ден за явяване на събеседване или взимане на вербален изпит. Всякакви други настоятелен договаряния ще преминат сполучливо. За страдание в персоналния живот са вероятни проблеми, защото притегляте прекомерно доста внимание, а половинката Ви ще ревнува. Постарайте се, да не задълбочавате казуса.

Дева
Вече усещате измененията и чувствате, че те ще се окажат много съществени. Ритъмът на живота Ви доста се е ускорил. Не си коства да се споделя, че Вашата сила е неизчерпаема, само че когато (както обикновено) оставате на крайник до късно през нощтта, се чувствате отговорни. Отхвърлете тези усеща още в този момент! Това е част от общия проект.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Постарайте се да бъдете през днешния ден по-меки и лоялни към капризите на своя обичан човек. В края на крайщата у всеки от нас живее дете, а у Вашата половинка то в този момент стартира да припомня за себе си с невероятна упоритост. Ще се наложи да бъдете толерантен родител и да усмирите разбушувалото се хлапе...

Стрелец
Благоприятно време за къси пътувания и разходки, изключително в компанията на другари. Може да извършите посещаване на близки родственици, или да си обменят последните вести. В резултат е допустимо още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни дейности и душевни разтърсвания през това време не се плануват, само че не се чакат и огромни постижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става към Вас, като употребявате за задачата най-неочакваните източници на информация.

Козирог
Днес Вашият обичан човек ще бъде в неразбиране, за какво по този начин необичайно, несъответстващо и нетривиално се държите. Вероятно ще стартира да се пробва да си ги обяснява на фона на своите нормални дейности, само че надали ще се получи нещо от това.: и самите Вие няма да знаете отговора.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно учереждение, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Конта
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР