lamqta.comОвен Необичайна находчивост и гъвкавост трябва да проявите днес, ако

...
lamqta.comОвен Необичайна находчивост и гъвкавост трябва да проявите днес, ако
Коментари Харесай

Скорпион: Причини за безпокойство има, но те не са така сериозни

lamqta.com

Овен
Необичайна съобразителност и еластичност би трябвало да деянията през днешния ден, в случай че се наложи да влезете в сблъскване със своите недоброжелатели. Първата половина на деня ще бъде доста напрегната, само че пък през втората очевидно Съдбата ще Ви показва своето разположение. Възможно е да регулирате отдавнашни спорове от всякакво естество, само че изискванията и компромисите, които през днешния ден Ви наподобяват рационални и допустими, скоро ще Ви разочароват. Ако през първата половина на деня решавате някакви персонални проблеми, имайте подготвеност след известно време те още веднъж да припомнят за себе си. 

 
Телец
За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.

Близнаци
Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, на практика опит, умеене да отчитате значимостта на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното увлечение и финансовата заинтригуваност ще бъдат спомагателен тласък за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени спорове с управлението, сътрудниците и сътрудниците, както и с тези, които са представители на закона и на властта.

Рак
Днес ще Ви се стори, че всичко, което вършиме, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият обичан човек ще е на друго мнение и ще счита, че всичко, направено от Вас е по рекомендация на звездите и че персоналният Ви живот е насочен извънредно в негова изгода.

Лъв
В последно време сте предпочитали да се криете от всички, и хората, които Ви знаят и обичат, доста са се затъжили за Вас. Какво пък, в случай че желаят толкоз доста да Ви видят, да го кажат в този момент, и освен тъй като биоритмите Ви съответстват, а и тъй като повече не могат да търпят такава обстановка. Ако в този момент сте самотни, поканете ги на посетители. Ако това не е по този начин, кажете „ не ”. Раздялата единствено укрепва мощните усеща.

Дева
Днес интензивно ще поддържате връзка с обичания човек и ще си вършиме взаимни проекти. Ще се появят хрумвания за пътешествия в чужбина. Здравето Ви през днешния ден може да не е доста устойчиво заради нервното пресилване и многото прекарвания. Старайте се, да се отнасяте към всичко умерено Имайте на разум единствено удобни разновидности за развиване на събитията. Не е зле да се обърнете към консултанти и доктор.

Везни
Много удобен за Вас ще бъде ритъма на този ден: за на никое място няма да бързате, а ще успявате във всичко, с което се захванете и даже няма да чувствате отмалялост. Не би трябвало да се страхувате от комплицирани неща: през днешния ден ще се справите с тях чудесно, даже и никой да не Ви дойес на помощ(което, за жалост, е прекомерно вероятно). Ще би трябвало да вземете решение, от което ще зависят по-нататъшните връзки с значим за Вас човек. Спокойно анализирайте обстановката, защото имате нужната информация, и ще имате опция да постъпите вярно.

Скорпион
Причини за безпокойствие има, само че те не са по този начин съществени, както Ви се коства в този момент. Колкото се може по-рано си набележете цел, и се придържайте към личен график. Изключително потребна е самодисциплината: точно тя ще помогне да избегнете хаоса, непотребната суетност и неразбориите. Решаването на огромна част от фамилните проблеми ще легне на Ваш тил. Постарайте се да вземете под внимание ползите на всички, даже това да изисква от Вас избрани жертви. Само откровената грижа в интерес на другите, може да Ви помогне да се справите с въздействието на отрицателните трендове в персоналните връзки.

Стрелец
Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог
Ако у Вас се е натрупало огромно количество необработена информация( обстоятелства, числа, разнородни сведения), още от самата заран се заемете с нейната систематизация. Това е уместно време за сформиране и проучване на длъжностни указания, заповеди, за изпращане на настоятелен писма и осъществяване на служебни заседания. Всички средства за връзки, с които разполагате, би трябвало да бъдат в редовност и да действат идеално. Не неприятен миг за посещаване на доктор, за закупуване на нов лекарствен препарат, за начало на курс с истински лечебни процедури.

Водолей
Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, с цел да не се постанова по-късно да се разкайвате за своята приказливост. Дайте си сметка, че каквато и тягост да се случи, постоянно има хора, които са знаели тъкмо какво ще стане. Обсъдете всичко в фамилен кръг, и решението ще пристигна ненадейно бързо.

Риби
Ще се появи опция да сключите няколко преференциални, само че за жалост взаимно изключващи се покупко-продажби. Изберете тази, която Ви се коства по-надеждна: не би трябвало да рискувате без особена потребност. Денят не е неприятен за започване на лична работа или инвестиция в бизнес, в които ще бъдете дружно с родственици и другари. Неочаквано ще се появи опция да уредите някогашен фамилни спорове. В персоналната сфера ще успявате да намерите доста истински и изключитено ефикасни решения. У близките това ще предизивика учудване и удивление от Вашите качества.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР