lamqta.comОвен Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото

...
lamqta.comОвен Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото
Коментари Харесай

Днес е ден за решителна крачка за една зодия, друга много ще се радва

lamqta.com

Овен
Днес във вашите връзки стартира нов стадий. За равнището на неговата глобалност, както и за продължителността му, е мъчно да се съди. Само че този ден еднопосочно ще стане още едно ходило към Вашето общо благополучие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да извършите всичко вярно и рационално. 

Телец
Има възможност Вашия персонален живот през днешния ден да бъде ознаменуван с с няколко щастливи събития. Например, може да Ви позвъни сътрудник, който не се е свързвал с Вас от много време и по този начин сте се били затъжили за него... А звездите Ви предлагат, да се срещнете с него през днешния ден, и да прекарате дружно няколко приятни часа, надалеч от уличната суетност.

Близнаци
Не неприятен ден за тези, които са в положение да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано основани проекти се крие ключа на триумфа в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкоз по-добре. Възможни са компликации в общуването, дори с хора, които от дълго време и добре познавате. Точно за това става безсмислено разискването на някакви съществени въпроси: тоя ще докара единствено до различия и обиди. Вечерта са вероятни непредвидени визити, които ще Ви развълнуват.

Рак
Денят освен ще бъде не неприятен за Вас, а дори в дреболиите ще Ви върви. За обилни мероприятия събитията няма да са по този начин удобни, само че пък ще имате опция да поотложите по-важните неща. Без изпитание ще получите помощ и поддръжка освен от околните си хора, само че и от напълно скорошни познати. Жизненият Ви капацитет е висок и самочувствието Ви ще бъде доста положително. Втората половина на деня е уместно време за покупки и няма да зародят проблеми с вярното потребление на наличните средства.

Лъв
Именно през днешния ден би трябвало най на края да извършите решителната крачка, на която по този начин дълго не сте могли да се решите. Ако от от дълго време Ви се е желало да се разделите с Вашия обичан човек, да започнете да се виждате със приветлив представител на противоположния пол или да му предложите ръката и сърцето си, няма да намерите по-подходящ ден.

Дева
Най-важното за Вас през този ден е, да не бъдете прекомерно самоуверени. Постарайте се да разчитате на моралната (и не само) поддръжка на своя обичан човек, другояче едвали ще се получи нещо задоволително от Вашата среща или диалог през днешния ден. Това е мнението на звездите.

Везни
Възприемчивостта към непознатите настроения или към общата атмосфера на създалата се обстановка, чак до вечерта ще бъде Вашето в допълнение предимство. Възможно е точно с помощта на изброените качества да съумеете да се справите чудесно с виновна работа, освен това – дори и без изключително да се напрягате. Чувството за цялостен комфорт (душевен и физически) ще Ви обхване някъде към края на деня. Вечерта може да стане за Вас същински отдушник. Захвърлете работата! Отдайте се на обич, заемете се с творчество, или намерете различен подобаващ метод, та да опитате усета на живота.

Скорпион
Сърцето и тялото Ви са в 21 век, само че някои Ваши страсти са изостанали в предишното. Доставете си забрадка за разчистване и колкото се може по-скоро махнете паяжината от своите мисли! Тези мемоари или несъразмерното Ви въодушевление по тях Ви пречат да се отпуснете и да усетите нужната убеденост. Защо по този начин се държите за хрумвания, гледни точки или философия, които към този момент са изгубили новост? Оставете ги. Ориентирайте се към напредничаво мислене.

Стрелец
Предстои Ви нещо да загубите през днешния ден. Звездите доста се надяват, че това ще бъде някоя дребна монетка или нещо напълно нищожно или излишно. Защото теорететически може да загубите всичко, даже и любовта, или своя обичан човек. Бъдете деликатни!

Козирог
През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.

Водолей
Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка обстановка, да му кажете това. Разбира се, не постоянно печелите в казиното на живота, само че понякога Ви се пада джакпота.

Риби
Ако през днешния ден започнете да се пробвате да постигнете нещо със своя обичан човек, не би трябвало да апелирате към неговата съвест. Дори и напълно да няма, тя обезателно ще се разсъни, а с цел да скрие този печален факт, той ще стартира да изкарва яда си на Вас. Наистина ли желаете резултата да бъде подобен?

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР