lamqta.comОвен Днес рискувате да се заседите със своя любим човек

...
lamqta.comОвен Днес рискувате да се заседите със своя любим човек
Коментари Харесай

Две зодии да не досаждат на половинката днес

lamqta.com

Овен
Днес рискувате да се заседите със своя обичан човек до късно, в диалози за това-онова. Дали упоменатото ще бъде прелестно и за двамата, на звездите е мъчно да кажат, само че с цел да го прекъснете поради няколко часа сън, ще е сложна задача. Явно силата на волята ще ви потрябва. 
 

Телец
Очаква Ви прелестен ден, доста подобаващ за другарство, другарски срещи и нови запознанства. Ще прекарате времето си добре, намирайки доста мотиви за наслада и забавление. Лесно ще се справяте с домашните отговорности. Ще се появят нови хрумвания и проекти. Финансовата обстановка е удобна и ще може да вършиме по-едри покупки. През втората половина на деня са евентуални пътувания, които ще бъдат уморителни, само че сполучливи. Денят е подобаващ за разискване и начало на взаимни планове.

Близнаци
За да стане съдействието Ви с другите хора по-плодотворно, поемете грижата за финансовата страна на взаимния Ви живот (или дейност). Това се отнася и до въпросите, свързани с обезпечаване на комфорт, храна, бизнес и бранене на загадка. Освен това отстъпете ролята на идеолог, ментор и очевиден водач. Таква или сходна разстановка на силите ще Ви даде опция да се чувствате в сигурност. Трябва да постигнете изясненост в съпружеските връзки, изключително в случай че ви свързава отговорност към общи деца.

Рак
Нарасналата Ви сила, храброст и убеденост в личните сили, ще Ви оказват помощ да приведете своите градивни хрумвания в деяние, когато става въпрос за професионалната работа и бизнеса. Физическата работа и заниманията със спорт ще подобрят Вашето самочувствие и ще Ви донесат задоволство. Хубав ден за сантиментални взаимоотношения и обич.

Лъв
Постарайте се през днешния ден да не стоите над главата на своя обичан човек. От това той няма да стартира да работи по-добре, единствено ще се появи и неспокойствие и то ще бъде преди всичко против Вас. Ако толкоз е значимо за Вас да дочакате свършването на неговата буйна активност, изчакайте на оптимално вероятното разстояние.

Дева
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се желае да направи по този начин през днешния ден, че да Ви бъде още по-скъп, необходим и непосредствен. Начинът, по който желае да направи това, за в този момент е мистерия, която ще разгадаете в хода на събитията. Остава да вярвате, че разкриването на тази мистерия, ще бъде прелестно за Вас!

Везни
Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа - презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион
На Скорпионите звездите настоятелно предлагат, да внимават за парите, документите и другите скъпи за тях предмети! Изглежда през днешния ден ще Ви бъде мъчно да попаднете вкъщи си – допустимо е това да бъде единствено разследване от проблеми с превоза, а може и да си загъбите ключа... Бъдете деликатни към всичко ставщо към Вас, тъй като Ващето недовиждане или нечия експедитивност, да Ви лишат освен от ключ...

Стрелец
Този ден ще Ви подари естетика в общуването с обичания човек, а и с деловите парньори, както и сполучлива работа в насоки, имащи отношение към законите и законодателните институции. Много сполучливи ще бъдат късите пътувания, свързани с социална или художествена активност.

Козирог
На Вашия обичан през днешния ден ще се коства, че не е заслужен да бъде паралелно с Вас. Вашата цел би трябвало да е, да го убедите в противоположното, в случай че, несъмнено, желаете да продължавате връзките си с него. От степента на Вашата меродавност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей
През последните наколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое деяние, с цел да се убедите, че не нарушавате разпоредбите. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умеенето, съществено да подхождате към нещата и да ги изпълнявате по този начин, както ги желае началството, а дже - противоположното. Но през днешния ден ще се окажете на една вълна с началството, и ще може да извършите всичко, което се изисква. Това е положително, зашото шефовете Ви имат концепция, обвързвана с Вашето покачване.

Риби
Днес Вашият обичан човек с наличието си в живота Ви ще Ви накара да се решите на нещо обезверено и напълно несвойствено за Вас. Не се знае, дали ще Ви хареса резултата от сходно влияние. Но за сметка на това всичко ще бъде забавно и поучително.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР