lamqta.comОвен Днес нямате настроение за работа, а шефовете незабавно ще

...
lamqta.comОвен Днес нямате настроение за работа, а шефовете незабавно ще
Коментари Харесай

Хороскоп за днес

lamqta.com

Овен
Днес нямате въодушевление за работа, а шефовете неотложно ще виждат това. Не очаквайте схващане и състрадание - няма да Ви простят грешките и незавършените неща. А и събитията през днешния ден не са най-подходящи за мързелуване и безучастие. Така че се настройте на продуктивна вълна. Вие сте нетърпеливи и раздразнителни, и по тази причина не са изключени компликации и връзките с околните. Обкръжаващите няма да Ви простят пропуските, само че драговолно ще насърчават благородните пориви.

Телец

Не е желателно да си вършиме проекти и да се заемате с нови и непознати действия. Ако се захванете с каквото и да било, с огромна възможност ще започнете да повтаряте старите неточности, мислейки, че се стремите към напредък и автентичност. По този метод се понижава и Вашата автономия. Позволявайки си несъразмерна независимост, бързо ще започнете да подражавате на другите, да копирате държанието на своите кумири, а и да си отмъщавате за предходни действия на своите неприятели. Надеждност и неизменност няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.
 

Близнаци

Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате ” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви.
 

Рак

Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.
 

Лъв

Днес просто по този начин от нищото ще се появи чудесна вест, която Ви визира и то освен Вас, а и Вашите родственици и другари. Очакват Ви нови запознанства, радостни новини и сантиментални събития. Освен това ще вземете присъединяване в разпространение на хубавата вест. Заредете се с позитивна сила и си запазете малко за черни дни. Сега стартирате да разбирате обстановката, в която сте се оказали изцяло, а това е прелестно. Днес няма защо да се безпокоите – всичко върви просто чудесно.
 

Дева

Вашите лични пресмятания и желанията на съидейниците или роднините през днешния ден може да се окажат несъстоятелни, впредвид откриване на нови условия, или непредвидени поврати на ориста. През това време не би трябвало да си търсите нови другари, тъй като е прекомерно евентуално те да се окажат ненадеждни и мъчно предсказуеми. Освен това не трабва да се захващате и с промени в дома си, или в фамилията. Дори животът Ви да е неустроен и да има още какво да се желае, изчакайте с реализацията на истинските си замисли.
 

Везни

През този ден Ви следва доста виновна среща, от резултата на която значително ще зависи Вашето бъдеще. Остава да се надявате, че срещата все- отново ще бъде любовна, въпреки че не е изключено за някои Везни да се окаже делова.
 

Скорпион

На Вашия обичан човек през днешния ден ще се прииска, да Ви даде някакъв скъп съвет, а Вие непрестанно ще бъдете с чувството, че не се нуждаете от подобен. В последна сметка преди да извършите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което желае да Ви каже.Може пък фактически да се окаже, че ще Ви свърши работа.
 

Стрелец

Поради неустойчивост на прочувствения декор Стрелците стават раздразнителни. Да се угоди на представителите на знака е на практика невероятно, въпреки че околните им постоянно се пробват да създадат това. Постарайте се да отделите значимото от второстепенното и да пандизите очи за неприятните дреболии. Така ще облекчите освен своя живот, само че и на близките. Денят ще бъде доста кондензиран. Разнообразието на натоварването, което по начало Ви е прелестно, привечер ще се трансформира в изтощеност и дори е допустимо да премине в безсъница. Откажете се от използването на алкохол и тежка храна и не проверявайте организма си за устойчивост.
 

Козирог

В последно време животът Ви се е преобърнал с главата надолу и по тази причина не е мъчно да се разбере, за какво толкоз доста Ви се желае, да оси останете вкъщи, в своето уютно гнезденце. Само че е време още веднъж да покажете глава на открито, тъй като Вашият звезден бранш е подготвен да се окаже под въздействие на доста постоянен източник, а това е еднопосочна смяна към по-добро. Разбира се, когато нещата се уталожат, може да Ви помолят, да поемете още някаква отговорност. Кажете „ да ”, тъй като това може да се окаже за Вас необикновено премеждие.
 

Водолей

Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.
 

Риби

Много са евентуални триумфи в професионалната активност, като освен това са свързани освен с постигането на някакви действителни резултати, колкото с образуването на известност на „ човек, който е кадърен и знае доста неща ”. Не е мъчно да се досетти човек, че тъкмо такива хора имат опция да се повдигнат в кариерата. Постарайте се да извършите нужното усещане на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи вероятности. От позиция на персоналните връзки денят ще се окаже много комплициран. Не бъдете прекомерно настойчиви в разногласията: от време на време дори и готовността Ви да извършите отстъпка, е задоволителна, с цел да се резервира мира.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР