lamqta.comОвен Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали

...
lamqta.comОвен Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали
Коментари Харесай

Овен: Днес няма да можете да си намерите място

lamqta.com

Овен
Днес няма да можете да си намерите място. Привикнали сте да действате сражавайки се, да полагате старания и да се стремите към проблематичните цели, без значение от това, какъв брой трудности има по пътя, а в този момент просто нищо такова няма. Настроението Ви ще се скапва с всеки час повече и повече, а жертва на Вашето отчаяние ще стане всеки човек, който инцидентно Ви попадне на разположение. Може да оправите обстановката, насочвайки своята сила към образование. Този ден е доста подобаващ за придобиване и усъвърщенстване на потребни привички. 
 
Телец
През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Много от от дълго време се пробвате да помогнете на непосредствен човек да надмогне нездравословните привички. Помислете си, коло от от дълго време се мъчите, че към този момент не можете да си позволите да се отпуснете или откажете. По едно време дори положените от Вас старания са били дори по-голе;и от тези на обекта на Вашите усилия. Сега е време да дадете опция на този човек да се оправи с нещата независимо. И не се безпокойте - ще се оправи!

Дева
Порядъчност и дисциплинираност - това са двете основни думи за днешния Ви ден. Ще се почувствате спокойни единствено в случай че се справите с близките и ги накарате да правят това, което смятате за належащо. И в случай че наоколо е обектът на Вашите въздишки, той също ще би трябвало да се преценява.

Везни
Днес ще Ви се желае да поемете прекалено много отговорности, въпреки че подобен товар може да се окаже не по силите Ви. Постарайте се првилно да извършите салдото сред „ мога ” и „ желая ”, и да вземете единственото правилно решение сред всички вероятни.

Скорпион
Не е наложително да контролирате всички аспекти на своя живот. Всички те са на път към триумфа и не си заслужава като кокошка-носачка да вдигате звук за всяка дреболия. Вие сте изложени на риск да прекалите с напъните си и вследствие на това да попречите, а не да ускорите всичко. Не би трябвало да се пробвате да пришпорвате събитията. Позволете им да се развиват естествено и дано да се разтворят като цветче. Позволете на мислите си да се съсредоточат в бъдеще на това, което желаете да достигнете през идващия стадий.

Стрелец
Стрелците позволяват прекомерно доста неточности, създавайки с това проблеми освен за себе си, само че и за своите съдружници. Да се приканват представителите на знака за нерешителност, е безполезно- на тях просто не им е до това, защото денят е изпълен със събития, всяко от които изисква незабавна реакция. Постарайте се най-малко понякога да се оглеждате обратно, а това ще Ви разреши да оптавите позволените пропуски. Постъпките Ви ще удивляват Вашите близки, и то - неприятно. Затова би трябвало да бъдете подготвени за рецензия, а и за неприятни въпроси. Ако съумеете да запазите успокоение и да не дадете воля на страстите, обстановката ще се стабилизира.

Козирог
Денят е обвързван с провокации. От време на време може да Ви „ въодушевяват ” или недоброжелатели, или просто далечни хора, които даже не се замислят, че подвизите напълно не са наложителни, а от време на време са и много рискови. Не рискувайте! Откажете се от случките! Трябва да приемате оферти единствено от надеждни и тествани хора! Поради мощното външно въздействие, прочувствено ще се уморявате извънредно бързо. Към обяд към този момент ще възникне у Вас предпочитание да се изолирате от света, и да си отпочинете. Опитайте се, да го реализирате...

Водолей
Не се учудвайте на рецензиите: през днешния ден всички Ваши пропуски, даже и най-малките, ще бъдат изключително забележими. Имайте поради че хората, които демонстрират Вашите неточности, напълно не са настроени враждебно. Ако не се обиждате за дреболии и не проявявате прекомерна недоверчивост, денят ще премине напълно прелестно. Възможни са непредвидени визити. Посрещането на гостите ще премине извънредно удачно, само че по здрач ще се почувствате изтощени от развлечения, и че не Ви е допустимо повече да се радвате и радостните. Романтична разходка с обичания човек ще Ви помогне да забравите за грижите на деня.

Риби
Днес ще се чувствате малко по-нервни. Внимавайте, тъй като това може да ви се отрази на физически проект и даже да повлияе на техниката, с която работите. Днес е подобаващ миг да разчистите всичко излишно към себе си.
 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР