lamqta.comОвен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от

...
lamqta.comОвен Днес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от
Коментари Харесай

Денят няма да е лек за една зодия

lamqta.com

Овен
Днес, когато усетите прилив на сила, възаползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване. 

``
реклама

 
Телец
Деловата Ви интензивност е очевидно намалена. Сякаш не се интересувате нито от издигане в службата и правене на кариера, нито от опцията да получите материално подучване. Може да прекарате много време в обсъждане на предлагането за промяна на работата или типа на активност. Дори и отговора Ви да бъде негативен, не е изключена опция за съдействие в една или друга форма. Много мощни са позитивните трендове в персоналния Ви живот, а прочувственият декор е удобен. Любимият човек не Ви тормози с нищо, а в неговата компания се чувствате в действителност щастливи. Вероятни са нови запознанства.

Близнаци
Tрябва да сте извънредно деликатни в работата. Има огромна възможност за неуспехи, а и за досадни неточности, към които някой безусловно ще се стреми да притегли вниманието на шефовете. Бъдете извънредно деликатни, в случай че се наложи да имате работа с недоброжелатели или с хора, които не са Ви симпатични: през днешния ден може да станете жертва на техните интриги. Тези, които Ви обичат, са снизходителни към Вашите недостатъци, и по тази причина през днешния ден ще Ви простят както прищявки, по този начин и пропуски. Денят е подобаващ за сантиментални срещи и за излизане в обществото. Възможни са непредвидени дарове.

Рак
Губите своята убеденост в личните сили, и в това няма нищо изумително: нещата Ви през този ден напълно няма да се подреждат безпрепятствено и елементарно. Вашите действия изобщо няма да имат тези последици, на които разчитате. Във връзка с това може да се наложи да се извинявате, да се оправдавате и да оправяте позволени пропуски. Не забравяйте, че сте много чувствителни към рецензия, а през този ден тя ще бъде в обилие. Недопустими са недомлъвки и неясноти в персоналните връзки. Всичко, което е въпреки и в известна степен двусмислено, ще бъде изтълкувано напълно погрешно. Вашите подмятания ще наподобяват обидни, а шегите – нетактични. Но пък сантименталните забележдки вероятно ще бъдат по усета на заобикалящите.

Лъв
За Вас това напълно няма да бъде лек ден. Проблемът е, че през днешния ден обкръжаващите ще стартират да се съмняват в достолепията и заслугите на Лъвовете като цяло, принуждавайки представителите на знака да потвърждават, че не посредством машинация са постигнали своето настоящо състояние. Ставащото е извънредно обидно, защото Вие сте привикнали на почитание и внимание. Ако сте доста впечатлителни, може да преживеете един напълно сериозен стрес. Подкрепа може да получите от околните хора: те ще намерят нужните думи, ще се стараят да издигнат настроението Ви, и да Во разведрят. Колкото по-рано забравите за своите неприятности, толкоз по-бързо позитивните трендове ще вземат връх над отрицателните.

Дева
С концепциите вършиме това, което вършат феновете на бодибилдинг със своето тяло. Взимате концепцията, дослагвате и нужното количество „ хранителни субстанции ”, упражнявате я, разработвате я, и в последна сметка получавате подобен резултат, който може да издържи конкуренция дори на интернационално равнище! Възможно е в миналото Ваша концепция да може да се осъществя в политическата сфера. Може да изкарвате много пари и със своята организираност и със славата си на целенасочен човек, с дисциплина, а също и с гения си, да превръщате не неприятните хрумвания във превъзходни.

Везни
Днес ще Ви бъде много мъчно и самотно, защото Вашият обичан човек няма да се отличава с увереност и разговорчивост, което значи, че цялата самодейност би трябвало да проявявате независимо и без ничия помощ, а това няма да помогне за възстановяване на настроението.

Скорпион
Денят ще бъде извънредно удобен, в случай че датата на Вашето рождение е в средата на ноември. През това време ще се наложи да си останете авторитетна фигура за близките. Приятелите и обичаните Ви хора ще са склонни да се преценяват с Вашето мнение. Ще се вслушват в думите Ви, даже и от тях да постъпват доста ексцентрични оферти. Може също да демонстрирате невиждани качества в областта на преподаването, рекламата, режисурата и програмирането. Това е удобно време за начало на странствуване или заемане с ексцентрично занимание.

Стрелец
Роднините Ви усещат дефицит на внимание и по тази причина им отделете колкото се може повече време. За днешния ден се обрисуват обнадеждаващи финансови приходи. Всичко би било добре, само че за в този момент е единствено на равнище „ планове ”. През първата половина на деня ще Ви е мъчно да се „ включите ” на работен режим. Трябва първо да се разсъните задоволително добре и да се концентрирате. Съветът на звездите е, да избягвате суетата, да не говорите доста, и да пестите своята сила. Би било добре, в случай че съумеете да отдъхнете малко.

Козирог
Ще съумеете да постигнете триумф във значима работа, с което ще изпреварите съперниците. Само имайте поради, че от Вас през днешния ден ще се изискват доста старания и упоритост. Бъдете по-решителни и не отстъпвайте, без да губите убеденост в себе си. Ще получите това, към което се стремите. Денят е подобаващ за креативен занимания и образование. Общуването с околните няма да е елементарно, само че въпреки всичко ще съумеете да запазите положителния звук. Откажете се от концепцията за далечно пътешестване или огромни покупки, защото в този момент момента не е задоволително удобен. Правете си проекти! Те ще се окажат напълно действителни.

Водолей
Началото на деня Ви дава обещание огромни триумфи в болшинството персонални начинания. Именно по това време си заслужава да предприемете малко пътешестване и да повторите опита за възобновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде отдадена на опити, внедряване на реформаторски способи и реализиране на истински дълготрайни проекти. Бъдете подготвени и за победи, и за непредвидени загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално състояние наподобява изцяло устойчиво, по тази причина се постарайте без потребност да не разрушавате своето благоденствие.

Риби
Денят ще бъде много сполучлив, само че няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите успокоение и оптимизъм. Помнете, че дори грешките, позволени през днешния ден, могат да Ви свършат добра работа, в случай че в точния момент ги анализирате и оправите. Днешният ден е доста прекрасен от финансова позиция. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не „ пандизите ” и последната страница. Ако пък се наложи да действате дружно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите успокоение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР